More

  Noile dispozitive audio și video pentru acasă de la Sony, lansate la CES 2017

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Gama de dispozitive audio și video pentru acasă de la Sony se măreşte la CES 2017 cu noi modele: player-ul Blu-ray Disc 4K Ultra HD UBP-X800, bara de sunet cu Dolby Atmos HT-ST5000 și receptorul AV STR-DN1080 cu DTS:X.

  Pentru a oferi cea mai captivantă experiență de vizionare și audiție în propria locuință, Sony a dotat noile modele cu cele mai bune tehnologii disponibile în prezent pe piață, adică 4K HDR pentru imagine și sistem audio cu Dolby Atmos și DTS:X. Sony a dezvoltat aceste soluții de ultimă generație pentru a umple locuința cu un sunet superior și imagini clare, la care se adaugă stilul inconfundabil și reputația pentru calitate ale Sony.

  Vizionați filmele așa cum au intenționat creatorii lor

  Player-ul Blu-ray 4K Ultra HD UBP-X800 dispune de cea mai nouă tehnologie Ultra HD și reprezintă modul optim de a viziona colecția preferată de filme. Acest player a fost creat în parteneriat cu Sony Pictures Entertainment

  pentru a asigura cea mai bună redare posibilă a discurilor Blu-ray 4K Ultra HD, așa cum au intenționat creatorii lor și cu avantajele oferite de tehnologia  4K.

  Datorită capacității de redare Hi-res audio, X800 reproduce sunetele la o calitate superioară, din orice sursă. Tehnologia DSEE HX™ extinde frecvența semnalului original și profunzimea biților. Utilizatorii vor fi recompensați cu un nivel mai mare de fidelitate a sunetului și cu o gamă dinamică mai largă, mai aproape de o calitate audio High-Resolution.

  Cele mai multe playere Blu-ray Disc trimit semnal audio și video către televizor prin intermediul aceleiași ieșiri HDMI. X800 menține calitatea sunetului divizând semnalele audio și video și direcționându-le către ieșiri separate HDMI pentru a reduce interferențele electrice.

  Componentele de o calitate superioară sunt integrate într-o carcasă extrem de rigidă, un design de tip Frame and Beam, care minimizează vibrațiile mecanice. La interior, este dotat cu o gamă completă de sisteme compatibile cu diferite codecuri audio, permițându-le utilizatorilor să se bucure de fișiere High-Resolution codificate până la 192kHz/24-biți și DSD până la 11.2MHz.

  Bluetooth-ul integrat le permite utilizatorilor să poarte căști wireless pentru o audiție neîntreruptă, în timp ce sunetul TV este redat în continuare pentru a fi ascultat de restul familiei. Într-un alt tip de scenariu, utilizatorul poate conecta boxele wireless la player-ul Blu-ray pentru a aprecia sunetele simultan în fața televizorului și în zone mai depărtate de acesta, în funcție de locul în care a fost poziționată boxa wireless.

  Sunet wireless imersiv

  Bara de sunet HT-ST5000 a fost creată în parteneriat cu Sony Pictures pentru cea mai bună experiență cinematografică audio 3D. Opțiunile de conectivitate oferă compatibilitate cu cele mai noi standarde 4K, HDR și HDCP2.2,  funcționând perfect cu X800 pentru a crea o experiență cinematografică spectaculoasă la domiciliu.

  Bara de sunet elegantă oferă un sistem audio impresionant multi-canal și este prevăzută cu două noi difuzoare Dolby Atmos orientate în sus, la fiecare capăt al barei, făcând posibilă audiția pe 7.1.2 canale. Combinată cu difuzoare coaxiale de înaltă rezoluție audio, cu woofere separate și drivere tweeter într-o singură unitate muzicală, dialogurile și efectele audio înconjoară utilizatorii din toate părțile. Puternicele subwoofere wireless asigură sunete profunde și grave.

  Muzica favorită poate fi redată mai ușor ca oricând prin Spotify Connect și Chromecast, care oferă acces la peste 100 de aplicații de muzică, pe lângă flexibilitatea oferită de Wireless Multi-Room, Bluetooth și NFC.

  Versatilitatea divertismentului

  Cu ajutorul receptorului AV STR-DN1080, recrearea experienței cinematografice este mai ușoară. Acesta este compatibil cu Dolby Atmos și DTS:X, 4K HDR, oferind în plus și capabilități High-Resolution Audio, inclusiv redare nativă DSD. STR-DN1080 a fost conceput pentru a reda un sunet grav, putând simula chiar sunetul sorround cu canale suplimentare – oferind o experiență surround pe 7.1.2 canale.

  Conceput pentru a oferi un sunet surround 3D sau o experiență audio naturală, DN1080 dispune de o soluție flexibilă pentru boxe pentru a reloca sunetul astfel încât să simuleze poziția și unghiul optim pentru oferirea celei mai bune experiențe audio, funcționând chiar și în condiții restrictive din punct de vedere al spațiului. Setarea Phantom Surround Back adaugă în partea din spate două boxe virtuale suplimentare pentru o experiență completă cu 7.1.2 canale, cu configurare de 5.2.1.

  Conexiunile multiple asigură conectarea mai ușoară a tuturor dispozitivelor, dispunând de 6 intrări HDMI și 2 ieșiri, care asigură conformitate cu HDCP 2.2 și compatibilitate cu cea mai recentă tehnologie 4K 60P (4:4:4). De asemenea, STR-DN1080 este compatibil și cu noul standard BT.2020 de spectru cromatic. De asemenea, alături de capabilitățile USB, Bluetooth, Chromecast, Spotify Connect și Wireless Multi-Room, acest receptor AV reprezintă o soluție versatilă de înaltă calitate pentru toate nevoile de divertisment de la domiciliu.

  Preţ şi disponibilitate

  » Player-ul 4K Ultra HD UBP-X800  va fi disponibil din primăvara anului 2017, la prețul de 400 de euro.

  » Bara de sunet HT-ST5000 va fi disponibilă din primăvara anului 2017, la prețul de 1.500 de euro.

  » Receptorul AV STR-DN1080 va fi disponibil din primăvara anului 2017, la prețul de 800 de euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.