Divertismentul trece la un alt nivel cu noua gamă EXTRA BASS de la Sony

Mădălina Gănescu
de - acum 10 luni în Divertisment

Sony lansează în cadrul Consumer Electronic Show 2017 din Las Vegas patru noi boxe wireless portabile din Gama EXTRA BASS , în patru mărimi și culori diferite, ce redau un sunet puternic, un bass vibrant și efecte de lumini ideale pentru o atmosferă de petrecere.

Aceste boxe sunt potrivite pentru petreceri atât în interior, cât și în aer liber și au o autonomie a bateriei de până la 24 de ore. La aceasta se adaugă noile luminile intermitente care se sincronizează cu ritmul muzicii, efectele de DJ pentru a personaliza petrecerea și rezistența la apă. Dacă organizați o petrecere și mai mare, puteți conecta wireless până la 10 boxe activând funcția Wireless Party Chain, astfel încât muzica să se audă puternic de jur împrejur. O altă opțiune este conectarea wireless a două boxe similare cu Speaker Add Function, pentru a obține un sunet stereo amplu. Pentru utilizatorii care vor o petrecere ”doar a lor”, noile căști wireless EXTRA BASS oferă același sunet bass profund, fără grija firelor încâlcite.

Sistem de lumini de petrecere

Popularul efect de lumini pentru petreceri a fost adaptat de inginerii Sony pentru a se potrivi într-un set de boxe wireless de dimensiuni mai mici. Astfel, sistemul proiectează un mix de lumini diferite care funcționează în ritm cu melodia preferată pentru a ajuta utilizatorii să retrăiască emoțiile spectacolului live la domiciliu.

SRS-XB40 dispune de efecte de iluminare specifice cluburilor de noapte, cu un perimetru de lumini LED liniare, un sistem stroboscopic și iluminare pentru boxe. Lumina liniară creează modele multicolore, variind de la alb la culorile curcubeului. SRS-XB30 oferă o policromie similară de lumini și stroboscopie, iar XB20 dispune de lumini monocrome liniare, care se potrivesc cu culoarea boxelor.

Dispozitivele din Gama EXTRA BASS pot fi controlate printr-o aplicaţie

Aplicația Song Pal de la Sony funcționează pe post de telecomandă pentru funcțiile de redare, controlul iluminării, modurile de sunet și funcțiile suplimentare pentru boxe. O noutate pentru boxele lansate în 2017 o reprezintă aplicația Fiestable, care poate fi utilizată cu boxa SRS-XB40 pentru un control personalizat, care le permite utilizatorilor să imprime muzicii efecte de DJ și să schimbe culorile sistemului de iluminare printr-un simplu gest al mâinii.

Portabile și cu conectivitate wireless prin Bluetooth® și NFC, aceste boxe pot fi setate în diverse moduri, pe orizontală sau verticală, fiind în același timp ușor de manevrat și de transportat.

Petreceri zi și noapte

Utilizatorii se pot bucura de muzică neîntreruptă, datorită duratei de utilizare a bateriei de 24 de ore a puternicelor boxe SRS-XB40, cele mai mari dintre cele patru noi boxe wireless, în ceea ce privește sunetul, dimensiunea și caracteristicile de care dispune. SRS-XB30 este dotată cu aceeași baterie cu durată mare de utilizare, dar într-o carcasă mai mică, pregătită pentru a fi luată la o petrecere sau chiar la un mini-festival – pentru recrearea atmosferii de petrecere în spațiul propriu. Cu aceste boxe wireless EXTRA BASS, utilizatorii beneficiază de îndrumare vocală, care îi avertizează când bateria este aproape descărcată.

Rezistență la apă

Boxele SRS-XB20 sunt mai mici, însă la fel ca celelalte boxe wireless Sony sunt construite pentru a fi rezistente la apă, conform standardului IPX5, ceea ce înseamnă că rezistă atât la picăturile de ploaie cât și la stropire, la o petrecere la piscină.

Boxele SRS-XB10 redefinesc conceptul de portabilitate a muzicii. Cadrul tubular are o curea din silicon care devine suport pentru boxă și ajută la direcționarea sunetului. În poziție verticală, sunetul omnidirecțional poate fi apreciat de un grup de prieteni. În poziție orizontală, muzica este îndreptată direct spre urechile ascultătorilor.

Cu XB10, cureaua de silicon poate fi agățată oriunde în apropiere, utilizatorii fiind astfel întotdeauna aproape de sunetul EXTRA BASS. Poate fi atârnată de bicicletă când faceți un tur prin oraș, agățată în interiorul cortului în excursie sau chiar atașată la rucsac în timpul unei drumeții la munte.

Personalizarea stilului

Pentru audiții private, sunt disponibile două perechi de căști wireless noi, care dispun de aceeași tehnologie EXTRA BASS. Atât MDR-XB950N1, cât și MDR-XB950B1 suportă streaming audio Bluetooth® și conectivitatea cu tehnologia Near Field Communications (NFC), făcând astfel mult mai simplă conectarea wireless.

XB950N1 este prevăzută cu tehnologia NC (Noise Cancelling – de anulare a zgomotului), iar sunetul de bass este amplificat, astfel încât utilizatorii aud doar ceea ce contează pentru ei – muzica.

Începând cu primăvara lui 2017, pentru a personaliza muzica ascultată prin intermediul căștilor Sony, utilizatorii vor putea opta pentru aplicația mobilă “Sony | Headphones Connect”. Aceasta le permite utilizatorilor să aleagă dintr-o varietate de medii de sunete EXTRA BASS pentru a se potrivi cu preferințele acestora, de la stadion, la club, sală de concerte și concert în aer liber. Utilizatorii pot controla, de asemenea, funcția de amplificare a bass-ului. Astfel, nivelul volumului și gradul de profunzime al bass-ului pot fi reglate în funcție de preferințele muzicale ale utilizatorilor.

Căștile oferă până la 22 de ore de muzică neîntreruptă, cu o baterie complet încărcată, pentru modelul XB950N1 și 18 ore pentru XB950B1.

Căștile wireless oferă confortul apelării în regim hands-free, datorită microfonului integrat și conectivității Bluetooth®. După ce telefonul a fost conectat, apăsarea butonului dedicat de pe cască declanșează acceptarea apelurilor primite, iar o a doua apăsare închide apelul. Muzica va fi redată automat după încheierea apelului.

Preţ şi disponibilitate

» Boxele wireless SRS-XB40 EXTRA BASS vor fi disponibile în magazine în culorile albastru, negru sau roșu, din martie 2017, la prețul de aproximativ 230 de euro.

» Boxele wireless SRS-XB30 EXTRA BASS vor fi disponibile în magazine în culorile albastru, negru, roșu, verde sau alb, din martie 2017, la prețul de aproximativ 170 de euro.

» Boxele wireless SRS-XB20 EXTRA BASS vor fi disponibile în magazine în culorile albastru, negru, roșu, verde sau alb, din martie 2017, la prețul de aproximativ 120 de euro.

» Boxele wireless SRS-XB10 EXTRA BASS vor fi disponibile în magazine în culorile albastru, negru, roșu, verde, alb sau galben, din martie 2017, la prețul de aproximativ 60 de euro.

» Căștile wireless MDR-XB950N1 EXTRA BASS vor fi disponibile în magazine din martie 2017, în culorile negru sau verde, la prețul de aproximativ 250 de euro.

» Căștile wireless MDR-XB950B1 EXTRA BASS vor fi disponibile din martie 2017, în culorile negru, roșu sau albastru, la prețul de aproximativ 200 de euro.

Comentarii

comentarii