More

  Razer Project Valerie este laptopul de gaming cu 3 ecrane 4K

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Razer este deja cunoscut pentru conceptele sale „de pe altă planetă” și nici anul acesta nu a dezamăgit „fanii”, dacă ești un fan al unor astfel de concepte, prezentând Project Valerie.

  Razer este cunoscut în special pentru soluțiile sale periferice, cum ar fi mouși, tastaturi, mouse mat-uri și altele, foarte apreciate de gameri, dar asta nu înseamnă că nu cochetează cu ideea de a crea concepte de sisteme. Să nu uităm succesul pe care Razer l-a avut cu gama sa de laptopuri Blade.

  Revening la conceptul de laptop denumit Project Valerie, acesta se abate destul de mult de la linia actuală a laptopurilor produse de Razer. Spre exemplu, Razer Blade Pro, este un laptop de gaming portabil, iar Blade Stealth oferă o alternativă reală pentru utilizatorii MacBook.

  Project Valerie este un laptop mare și butucănos. Are un display de de 17 inch, iar carcasa este foarte voluminoasă, tocmai din cauza celor două panouri adiționale, care ies la iveală atunci când actionezi sistemul de „declanșare„.

  Razer descrie Project Valerie ca fiind „primul laptop portabil cu trei monitoare integrate„. Probabil că ați observat accentul pe care l-am pus pe portabil. Este o întrebare care, probabil, macină pe toată lumea: de ce? Un răspuns poate fi și „pentru că Acer Predator 17x și Acer Predator 21x se plictisesc, singure, pe această nișă„.

  În ceea ce privește portabilitatea, laptopul are o greutate de numai 5,4kg. Nu este foarte greu, dacă il comparăm cu alte laptopuri care au 8kg.

  Project Valerie este un concept și nu știm dacă se va concretiza într-un produs. Razer nu a oferit niciun detaliu despre disponibilitate și preț.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.