More

  CEO-ul Huawei vorbeşte despre Următoarea Eră a Tehnologiei: Telefonul Inteligent

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  CEO-ul Huawei Consumer Business Group, Richard Yu, a susţinut un discurs la CES 2017 în cadrul căruia a subliniat angajamentul Huawei de a inova și de a colabora cu parteneri de top din industrie, pentru a transforma modalitățile în care oamenii interacționează cu lumea.

  Richard Yu a împărtășit și viziunea Huawei asupra viitorului în industria mobilă: Telefonul Inteligent, un dispozitiv bazat pe Inteligența Artificială, care va îmbunătăți fiecare parte a vieților noastre.

  În plus, CEO-ul Huawei CBG a anunțat cea mai nouă colaborare a companiei cu liderii industriei, Amazon și Google, și a dezvăluit că mult așteptatul model Huawei Mate 9 va fi disponibil în Statele Unite ale Americii.

  Integrând ultimele tehnologii atât în materie de hardware, cât și de software, Huawei Mate 9 Pro și ediția specială Huawei Porsche Design Mate 9 vor fi primele smartphone-uri Huawei compatibile cu platforma Google Daydream.

  Alimentând inovația cu pasiune

  În ultimii 5 ani, Huawei a devenit unul din primele trei branduri de smartphone-uri la nivel global. În timpul prezentării sale, Richard Yu a subliniat care sunt cei trei piloni ai brandului Huawei – pasiune, înțelepciune colectivă și inovație utilă – pentru a explica succesul companiei. În 2016, Huawei a livrat mai bine de 139 milioane de smartphone-uri, o creștere cu 29% în comparație cu 2015.

  Telefonul Inteligent răspunde cerințelor Lumii Inteligente

  Astăzi trăim într-o lume în care totul este conectat. Richard Yu numește această lume o lume inteligentă în care dispozitivele depistează și colectează în permanență date despre mediile noastre.

  Pentru a reuși în această lume inteligentă, apariția inteligenței artificiale ne oferă un salt semnificativ și ne aduce cu un pas mai aproape de următoarea etapă din industria mobilă: Telefonul Inteligent. Un Telefon Inteligent, bazat pe inteligența artificială, va fi capabil să anticipeze nevoile noastre cu noi funcționalități care se vor potrivi cu adevărul felului în care gândim și în care simțim.

  Pentru a materializa conceptul de Telefon Inteligent, Richard Yu a discutat despre ceea ce va trebui să integreze acest dispozitiv nou și dinamic, care va simula capacitatea umană de a interacționa și de a înțelege lumea din jur. De exemplu, Telefonul Inteligent va avea nevoie de capabilități pentru vizualizare avansată, pentru a vedea și pentru a întelege realitatea înconjurătoare.

  Va avea nevoie de microfoane mai inteligente și mai dezvoltate pentru a auzi și pentru a identifica sunete diferite. Va necesita mai multă putere și o durată mai mare de viață a bateriei pentru a procesa un asemenea volum de informații. Pentru a accelera dezvoltarea Telefonului Inteligent, Huawei lucrează pentru a dezvolta tehnologiile sale în materie de senzori, de învățare, de management al datelor și de procesoare.

  “În prezent, oamenii se conectează la lumea digitală folosindu-și smartphone-urile. În viitor, Telefonul Inteligent va schimba asta. Acesta va fi o extensie a ceea ce suntem – o parte indispensabilă a vieților noastre care folosește inteligența artificială pentru a se adapta nevoilor noastre, permițându-ne să interacționăm ușor atât cu lumea reală, cât și cu cea digitală.” a declarat Richard Yu, CEO Huawei CBG.

  Colaborări cu lideri ai industriei

  Huawei colaborează îndeaproape cu unele din cele mai inovatoare companii, iar, în timpul prezentării de ieri, CEO-ul Huawei a dezvăluit noile parteneriate cheie cu Amazon și cu Google, ca și colaborări care vor accelera dezvoltarea unor tehnologii și experiențe noi și inovatoare.

  Richard Yu a anunțat de asemenea că Huawei Mate 9 va fi disponibil în Statele Unite ale Americii de astăzi, în variantele de culoare Space Gray și Moonlight Silver, fiind listat în oferta unor retaileri precum BestBuy, Amazon, NewEgg și B&H. În plus, Mate 9 va fi primul smartphone Huawei care va suporta aplicația interactivă Amazon Alexa.

  “Utilizând Amazon Alexa pe dispozitivul lor Huawei Mate 9, utilizatorii pot face diferite lucruri ușor, chiar și când se află în mișcare, folosindu-și doar vocea. Astfel, își pot controla casele inteligente, pot verifica știrile, pot solicita curse în cadrul unor aplicații precum Uber dar și multe alte lucruri.” a declarat Steve Rabuchin, Vice Președintele Amazon Alexa.

  Huawei Mate 9 Pro și Huawei Porsche Design Mate 9 sunt primele dispozitive Huawei compatibile cu platforma Google Daydream pentru ca utilizatorii să exploreze realitatea virtuală. Potrivit lui Amit Singh, Vice Președinte de Operațiuni al echipei de VR și AR Google, în 2017, în afara oferirii de conținut VR de calitate pe dispozitivele Huawei, prin intermediul platformei Daydream, Google și Huawei vor lucra împreună pentru a oferi conținut de top AR pe dispozitivele Huawei prin intermediul tehnologiilor din cadrul Project Tango.

  Aceste parteneriate, împreună cu ecosistemul în creștere de parteneri Huawei la nivel global, reprezintă colaborări strategice, care vor conduce la integrarea tuturor resurselor necesare pentru a contura noua eră a tehnologiilor pentru consumatorii finali.

  “Astăzi, ne concentrăm pentru a inova și pentru a dezvolta tehnologii noi, pentru a crea un ecosistem al vizionărilor din industrie și pentru a oferi produse care îmbunătățesc în mod semnificativ felul în care oamenii se conectează între ei,” a declarat Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.