More

  iPhone de la Apple împlineşte astăzi 10 ani

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple sărbătoreşte astăzi 10 ani de când a fost lansat primul iPhone. În urmă cu un deceniu, Steve Jobs prezenta publicului primul iPhone pe care îl descria ca fiind „un iPod cu ecran mare ce poate fi controlat prin touch, un telefon mobil revoluţionar şi un dispozitiv de comunicare prin internet.”

  Apple spunea la acel moment că iPhone-ul va continua să revoluţioneze industria smartphone şi se pare că a reuşit asta cu brio până la cea de-a 10 aniversare. Tim Cook, CEO-ul Apple subliniază în comunicatul de presă că acum mai mult ca niciodată, iPhone-ul redefineşte modul în care consumatorii trăiesc, lucrează, comunică şi se distrează.

  „iPhone-ul este parte esenţială din vieţile consumatorilor noştri, iar astăzi mai mult ca niciodată redefineşte modul în care comunicăm, ne distrăm, muncim şi trăim”, spune Tim Cook. „iPhone a stabilit standardul de calcul mobil îl primii zece ani şi acesta este doar începutul. Lucrurile măreţe de acum vor apărea.”

  Deşi iPhone-ul aniverstează al 10-lea an astăzi în ceea ce priveşte anunţarea sa, dispozitivul a fost lansat de fapt în data de 29 iunie 2007. Anul 2017 se anunţă a fi un an foarte mare pentru Divizia de Mobile de la Apple, iar utilizatorii vor avea parte de surprize foarte mari potrivit zvonurilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.