Nokia va face noi anunţuri în 26 februarie 2016

Mădălina Gănescu
de - acum 10 luni în Homepage

Nokia a lansat deja primul smartphone Android, Nokia 6, dar doar în China, nu şi în restul lumii, iar pentru moment nu avem detalii cu privire la disponibilitatea dispozitivului în celelalte pieţe. Preţul telefonului este de 245 dolari.

Totuşi, aflăm de pe pagina de Facebook a companiei că trebuie să ne pregătim pentru că surprizele abia de acum încep: „Pregătiţi-vă! Nokia 6 vine în China! Mai multe anunţuri vor urma în 26 februarie. Save the date!”. Mesajul vine însoţit de un video de 39 de secunde cu dispozitivul Nokia 6.

26 februarie este ziua dinaintea începerii Mobile World Congress 2017, cea mai mare expoziţie de tehnologie din lume ce are loc anual în Barcelona, Spania. Tot atunci vor afla mai multe despre noile dispozitive ale producătorilor precum LG şi probabil Samsung.

Compania a promis să dezvăluie alte 5 noi smartphone-uri produse de HMD Group, iar printre acestea să fie disponibil chiar şi un flagship.

Noobz va fi prezent, de asemenea, la Mobile World Congress 2017 şi vă va ţine la curent cu cele mai noi informaţii din tehnologie direct de la faţa locului. Dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să ne scrieţi în secţiunea de comentarii de mai jos!

Comentarii

comentarii