More

  Samsung Galaxy S8: Totul de la design la specificaţii şi lansare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mai sunt aproximativ 3 luni de zile până la evenimentul din New York în care se zvoneşte că Samsung va lansa flagship-ul smartphone Galaxy S8, dar faptul că avem parte de tot mai multe imagini şi informaţii neoficiale cu privire la dispozitiv, ne face să credem că la Mobile World Congress 2017 vom avea parte de o surpriză.

  Zilele trecute, divizia Samsung Display a lansat o serie de video-uri care prezintă ecranele AMOLED. Din păcate, conţinutul este în coreeană, ceea ce înseamnă că nu putem înţelege mare lucru despre ceea ce este prezentat.

  Totuşi, ceea ce putem observa fără problemă este că s-ar putea să avem de-a face cu o serie de prototipuri Samsung Galaxy S8 pe care însuşi gigantul le oferă publicităţii. Dispozitivele din imagini prezintă margini subţiri, pe care ne aşteptăm să le vedem pe noul model S8. De asemenea, lipseşte butonul de home, schimbare care se discută de multă vreme că va avea loc, iar senzorul de amprentă cel mai probabil va fi implementat sub display.

  Trebuie să mai sesizăm că smartphone-urile din imaginile Samsung Display folosesc display flat, iar despre Galaxy S8 ştim că va prezenta display dual-curved edge, dar nu ar fi exclus să avem parte şi de o versiune flat, la fel ca în cazul S6/S6 Edge/S6 Edge Plus şi S7//S7 Edge.

  Alte informaţii vin pe surse de la GSMArena, care prezintă ceea ce par a fi un set de randări 3D cu dispozitivul Galaxy S8. Ceea ce putem observa este că randările seamănă destul de mult cu ceea ce vedem în video-urile lansate ieri de Samsung Display. Desigur, nu este nimic sigur atât timp cât nu avem parte şi de o confirmare oficială, aşa că vom trata tot ce am primit până acum cu o doză de scepticism.

  Iar dacă video-urile Samsung Display şi randările GSMArena nu erau de ajuns, mai primim chiar şi o imagine cu ceea ce pare a fi tot Galaxy S8, iar de data aceasta sursa este MobileFun, magazin online de accesorii pentru telefoane din Marea BRitanie, care nu este la prima astfel de informare a publicului. Ceea ce nu am văzut până acum în la celelalte surse, dar apar în imaginea de mai jos este cifra 8 stilizată de pe display-ul telefonului.

  Continuăm să punem cap la cap informaţiile pe care le primim cu privire la Samsung Galaxy S8 pe măsură ce ne apropiem de data de lansare care ar putea avea loc potrivit zvonurilor în luna aprilie la New York.

  Cele mai intens auzite 8 zvonuri cu privire la smartphone-ul flagship Samsung Galaxy S8: Design, specificaţii, dată de lansare

  Noobz va participa la cel mai mare show de tehnologie din lume, Mobile World Congress 2017, ce va avea loc în Barcelona, Spania, şi vă ţine la curent cu tot ce pregătesc giganţii de tehnologie din întreaga lume.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.