More

  Allview pregăteşte un smartphone cu modul de cameră duală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Producătorul braşovean Allview Mobile ne-a surprins în repetate rânduri cu smartphone-urile accesibile din seria mid-range, dar şi cu flagship-urile cu design premium şi specificaţii foarte bune.

  În luna decembrie a anului trecut, compania a lansat Siebo Smart Home, un sistem inteligent de monitorizare a locuinţei, iar noi am avut posibilitatea să testăm Siebo Smart Cam pentru o perioadă mai lungă de timp.

  De asemenea, nici piaţa de wearable nu a rămas trecută cu vederea de Allview, producătorul lansând chiar şi o serie de dispozitive mobile pentru monitorizarea sănătăţii, dintre care la Noobz am testat smartwatch-ul Allwatch şi urmează să vedem ce oferă Allwatch S pe care îl vom oferi la concurs în luna februarie.

  Astăzi, Allview Mobile transmite astăzi un teaser prin care ne spune că: „O nouă perspectivă te aşteaptă să o descoperi. Un joc al clarităţii versus obscuritate, al planurilor apropiate sau depărtate, un dans de lumini şi umbre. Surprinde-le pe toate în fotografii de poveste.”

  Din imaginea care vine însoţită de acest text, reiese că ar fi vorba despre posibilitatea ca Allview să lanseze un smartphone cu modul de cameră duală, aşa cum vedem în cazul Huawei P9, care să te ajute să surprinzi cele mai importante moment din viaţa ta. Pentru moment, nu avem detalii cu privire la câţi megapixeli vor avea cele două camere şi dacă vor primi funcţionalităţi speciale, dar un alt indiciu ne arată că smartphone-ul va face parte din seria Soul de la Allview.

  Suntem cu ochii pe producătorul de dispozitive mobile braşovean şi vă ţinem la curent cu produsul pe care îl are în plan pentru lansare în perioada următoare. Este posibil să asistăm la o lansare poate chiar în perioada Mobile World Congress 2017, dar mai multe informaţii vom afla în curând.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.