More

  Huawei ar putea anunţa tableta MediaPad T3 la MWC 2017

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Există zvonuri care indică faptul că producătorul de dispozitive chinez Huawei ar lansa tableta MediaPad T3 în cadrul Mobile World Congress 2017, în Barcelona, Spania.

  Informaţia a fost oferită iniţial de Roland Quandt de la WinFuture.de care a distribuit o fotografie în care apar certificările Wi-Fi pentru dispozitivul Huawei MediaPad T3.

  Quandt a mai oferit publicităţii informaţii veridice înainte de lansări, iar cu privire la noua tabletă Huawei, spune că garantează faptul că aceasta va fi lansată în cadrul MWC 2017, deşi este pentru prima dată când se vorbeşte despre MediaPad T3 şi nu ştim încă niciun detaliu cu privire la specificaţiile hardware.

  Huawei a lansat MediaPad T2, predecesorul T3, împreună cu T2 Pro (imaginea de mai sus) în versiuni de 10 inchi, 8 inchi şi 7 inchi, anul trecut. Din păcate, nu am auzit prea multe detalii despre acestea în România şi se pare că şi Statele Unite ale Americii au cam fost neglijate.

  Mobile World Congress 2017 începe în data de 27 februarie în Barcelona şi de acolo echipa Noobz vă va oferi toate informaţiile de care aveţi nevoie, aşa că fiţi cu ochii pe site.

  Huawei ar putea să prezinte chiar şi smartphone-ul flagship P10 în cadrul congresului, dar cu certitudine vă vom spune mai multe în perioada următoare.

  Postare originală Twitter Roland Quandt cu privire la MediaPad T3 de la Huawei

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.