More

  Noul design LinkedIn îmi aminteşte de începuturile Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Recent, mi-am făcut cont LinkedIn, iar aproape când să mă obişnuiesc cu reţeaua profesională, m-am trezit că şi-a schimbat designul şi m-a dus undeva în urmă cu 8-10 ani, când abia descopeream cum funcţionează Facebook şi ce trebuie să fac cu el.

  Am ales să-mi fac cont de LinkedIn pentru a cunoaşte mai bine prietenii de pe Facebook, dar din punct de vedere profesional. Da, profilul de Facebook îţi permite să scrii despre locurile de muncă în care ai activat sau despre actualul job pe care îl ai, dar puţini utilizatori ai reţelei sociale aleg să vorbească mai detaliat despre activitatea profesională, aşa cum se întâmplă pe LinkedIn.

  Desigur, scopul LinkedIn este de a ajuta angajatorii să îşi găsească cei mai buni oameni pentru anumite job-uri, cum de altfel potenţialii angajaţi şi-ar putea găsi mult mai uşor un nou loc de muncă.

  Revenind la noul design LinkedIn, compania pare să fi realizat cel mai mare redisign pentru versiunea desktop de la lansare până în prezent. Avem în faţă o versiune a aplicaţiei mult mai curată şi mai modernă, dar care pe mine mă duce cu gândul la începuturile Facebook. LinkedIn spune că scopul său este să te ajute să accesezi mult mai uşor „cele mai relevante conversaţii profesionale, conţinut şi oportunităţi, fie că foloseşti aplicaţia de mobile sau experienţa desktop”.

  Putem vedea la noua faţă LinkedIn că sunt folosite iconiţe mai mari în partea de sus a paginilor, pentru a-ţi fi mai uşor să navighezi. Bara de căutări s-a mutat în stânga sus şi este mult mai vizibilă. În partea dreaptă-sus ai la dispoziţie posibilitatea de a vizita mai multe produse LinkedIn şi este în continuare valabilă iconiţa care îţi permite să schimbi setările contului sau să gestionezi anunţurile.

  Este de apreciat faptul că News Feed-ul oferă o combinaţie de algoritmi care să îţi permită să citeşti despre anumite teme care sunt importante pentru tine, dar sincer aş fi apreciat ca la un simplu refresh al paginii să nu se schimbe radical Feed-ul.

  Îmi place că pot să aflu cine citeşte conţinutul pe care îl distribui şi că pot afla cine mi-a vizitat profilul pe parcursul unei zile. Pe măsură ce o să tot folosesc LinkedIn, cel mai probabil voi mai descoperi lucruri interesante. Până una alta, noul design al reţelei profesionale LinkedIn este binevenit şi destul de familiar.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.