More

  Pachetele de călătorie Wizz Tours sunt în topul preferinţelor românilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În 2016 platforma de pachete de călătorii Wizz Tours, ce oferă bilete de avion şi hotel în reţeaua în continuă creştere Wizz Air, dar care în acelaşi timp pune la dispoziţia clienţilor săi o largă varietate de posibilităţi de cazare, a înregistrat un total de 71.000 de pasageri în întreaga reţea, cu 66% mai mult faţă de anul trecut.

  În acelaşi timp, clienţii din România reprezintă 10% din totalul pasagerilor ce au ales să-şi rezerve vacanţele sau city-break-urile cu Wizz Tours. Pe de altă parte, în 2016 aceeaşi platformă de călătorii a vândut în ţara noastră cu 650% mai multe pachete de călătorii decât anul precedent.

  Prețurile atractive, dar și selecția vastă de oferte de cazare – Wizz Tours oferă peste 30.000 de locuri de cazare de la apartamente pentru bugete mai reduse până la hoteluri de lux de 5 stele, dar şi peste 150 de destinaţii – sunt factorii cheie pentru români în luarea unei decizii de călătorie.

  Suma maximă plătită pentru un pachet zbor şi cazare a fost de 4,400 de euro ⃰, iar cea minimă de 25 de euro  ⃰, în timp ce valoarea medie a unei rezervări pe site-ul wizztours.ro a fost de 570 de euro sau 244 de euro per persoană. 45% dintre turişti au preferat hoteluri de 3 stele şi 33% pe cele de 4 stele, iar vacanţele au avut o durată medie de 4,3 nopţi.

  Într-un clasament al destinaţiilor preferate de români, Roma ocupă primul loc urmată de Malta, Dubai, Barcelona, Cipru, Veneţia, Lisabona, Paris, Milano şi Londra. În acelaşi timp, top 10 al ţărilor favorite arată astfel: Italia, Spania, Malta, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Portugalia, Franţa, Marea Britanie, Suedia şi Ungaria.

  Istvan Csanalosi, directorul general Wizz Tours, declară:71.000 de clienţi au ales pachetele de călătorie Wizz Tours şi le mulţumim. Ne bucurăm să vedem că din ce în ce mai mulţi turişti din România preferă modul nostru inovator de rezervare a vacanţei sau a city-break-urilor: zbor şi cazare, dar şi servicii de călătorie pe care le dezvoltăm continuu – asigurare de călătorie, închirieri auto, transfer de la/către aeroport, tururi şi diverse alte activităţi recreative, inclusiv bilete de intrare. Pentru acest an, ne păstrăm scopul de a livra o varietate mare de servicii, de a propune noi destinaţii  şi de a lăsa clienţilor libertatea de a alege pachetul care li se potriveşte cel mai bine.

  *Pachetele Wizz Tours variază în funcţie de numărul de nopţi rezervate şi conţin zbor (cu toate taxele incluse) şi cazare (cu toate taxele obligatorii incluse).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.