More

  TP-Link Smart Plug este priza inteligentă prin care îţi controlezi casa şi biroul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De câte ori ţi s-a întâmplat să uiţi fierul de călcat în priză şi ai stat cu teama că ar putea oricând să aibă loc o catastrofă? Mie mi se întâmplă de foarte multe ori, mai ales dacă trebuie să ajung de urgenţă într-un loc anume şi timpul se scurge văzând cu ochii.

  Pentru astfel de situaţii şi nu numai, a fost inventată priza inteligentă. La Noobz testăm de câteva luni bune Smart Plug de la TP-Link, o priză inteligentă care ne-a ajutat să ţinem sub control dispozitivele mici din casă, de la veioză, la ventilator, calorifer electric, umidificator şi chiar placă de îndreptat părul sau periuţă electrică.

  Pentru că obişnuiesc să plec destul de des de acasă, fie pentru evenimentele de presă la care particip, fie pentru a mă relaxa un weekend la munte sau la mare sau pentru a-mi vizita familia, am considerat că este necesară ca cel puţin o priză din casă (cea pe care o folosesc cel mai des) să fie inteligentă şi să îmi permită să controlez anumite situaţii de la distanţă, prin intermediul smartphone-ului.

  Pentru a controla Smart Plug de la TP-Link, am descărcat aplicaţia TP-Link Kasa, am conectat dispozitivul mobil la reţeaua Wi-Fi şi am lansat Kasa, după care am urmat instrucţiunile din aplicaţie. Pentru a iniţia procesul de configurare, am apăsat vreme de 5 secunde LED-ul Wi-Fi care se aprinde alternativ portocaliu şi verde. În momentul în care LED-ul pâlpâie portocaliu rapid aproximativ 10 secunde, Smart Plug revine la setările din fabrică.

  Când LED-ul este în permanenţă verde, înseamnă că dispozitivul este conectat la reţea, când este în permanenţă portocaliu înseamnă că se reconfigurează, iar când este în permanenţă roşu înseamnă că este deconectat de la reţea. Când LED-ul este roşu, trebuie să verifici interferenţa sau să relochezi Smart Plug la altă priză din încăpere sau din locuinţă, unde există semnal. Ori de câte ori introduci Smart Plug într-o nouă priză, trebuie să repeţi procesul de configurare al aplicaţiei.

  Cel mai bun semnal din locuinţa în care testăm Smart Plug de la TP-Link este în living, unde este amplasat şi routerul wireless. În dormitorul mic, spre exemplu, rezultatele nu sunt la fel de bune. Au existat şi momente în care nu am putut opri anumite dispozitive, iar asta s-a întâmplat pentru că dispozitivele conectate la priză erau ori deja oprite, ori Smart Plug nu era conectată la reţeaua wireless a locuinţei.

  Aşadar, dacă doreşti să controlezi produsele electronice de acasă sau de la birou, poţi oricând să instalezi o priză inteligentă care îţi oferă siguranţă şi control de oriunde te-ai aflat, atât timp cât există conexiune bună la internet. Produsul este disponibil la eMAG la preţul de 155,77 lei, redus de la 174,76 lei. 

  Dacă mai ai şi alte întrebări cu privire la Smart Plug de la TP-Link, poţi să ne scrii în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.