More

  Samsung aduce camera Galaxy S8 la acelaşi nivel cu carcasa

  Ne aducem aminte designul camerei Galaxy S6/S6 Edge/S7 Edge Plus, care era cu 1.7 mm în afara carcasei, lucru ce ducea la accidente destul de numeroase în timpul utilizării dispozitivelor.

  O dată cu Galaxy S7/S7 Edge, Samsung a adus o serie de îmbunătăţiri la nivel de design al camerei şi a scos în relief modulul de cameră cu doar 0.8 mm. Ei bine, o dată cu Galaxy S8, gigantul de tehnologie îşi propune să implementeze camera cu totul în capacul de pe spate.

  Imaginea apărută recent pe site-ul chinezesc Weibo, prezintă o comparaţie între designul camerelor S6/S6 Edge/S6 Edge Plus, Galaxy S7/S7 Edge şi Galaxy S8/S8 Plus, dar dat fiind că informaţiile cu privire la milimetri nu sunt cele oficiale, probabil ar trebui să tratăm informaţia cu o doză de scepticism.

  Potrivit dimensiunilor pe care se zvoneşte că le va avea Galaxy S8, s-ar părea că va fi vorba de 140.14 x 72.20 x 7.30mm, ceea ce înseamnă că vom avea parte de un dispozitiv mai scurt şi mai subţire decât Galaxy S7. În acelaşi timp, Samsung se pare că va implementa un display mai mare pe Galaxy S8.

  Ultimele informaţii arată că Samsung Galaxy S8 va fi anunţat în data de 29 martie şi va ajunge pe rafturile din magazine pe la mijlocul lunii aprilie 2017.

  Dacă sunteţi curioşi cu privire la alte zvonuri legate de Samsung Galaxy S8, consultaţi lista completă din link-ul următor.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here