More

  Facebook lansează o funcţie care te ajută să te conectezi cu oameni care au aceleaşi interese cu tine

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Simţi că este momentul să împrospătezi lista de prieteni de pe Facebook şi să te înconjori mai mult în spaţiul virtual de persoane care au aceleaşi pasiuni şi desfăşoară activităţi asemeni ţie?

  Facebook tocmai a lansat atât pentru Android, cât şi pentru iOS, o nouă funcţie numită „Discover People”, care îţi permite să vezi o listă de profiluri ale utilizatorilor care participă la acelaşi eveniment la care participi şi tu, ca de altfel şi pe cei care locuiesc în acelaşi oraş şi cei care sunt angajaţi de compania la care lucrezi.

  În listă nu apar persoanele pe care le-ai adăugat deja ca prieteni pe Facebook, aşa că îţi sunt prezentate doar profiluri la care nu te-ai conectat încă. Dacă noua funcţie va fi sau nu primită cu braţele deschise de utilizatorii platformei, rămâne de văzut.

  Unele persoane preferă să se conecteze doar cu cei pe care îi cunosc şi în viaţa reală şi consideră că este riscant să acorde încredere persoanelor pe care nu le-au cunoscut niciodată live. Unii chiar asociază „Discover People” cu reţeaua socială Tinder şi încă este destul de complicat să faci diferenţa între un utilizator Facebook normal şi unul care este în căutare de prieteni noi.

  În plus, ar mai fi varianta că dacă vrei să te conectezi cu persoane care se învârt aceleaşi cercuri ca tine, atunci te poţi înscrie relaxat în anumite grupuri de pe platformă, unde utilizatorii dezbat teme sau dezvoltă activităţi de interes pentru tine.

  Dacă vrei să testezi funcţia „Discover People”, dă click pe butonul „Menu” (cel cu trei linii) şi mergi la „Friends”, „Events” şi selectează funcţia „Discover People”. Aceasta încă este în curs de actualizare şi este posibil să nu fie disponibilă chiar pentru fiecare utilizator în parte din primul moment.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.