More

  WhatsApp versiunea beta este actualizat cu foarte multe emoji noi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii aplicației WhatsApp pentru Android vor avea parte de o surpriză majoră la viitoarea actualizare a aplicației.

  Cea mai nouă versiune beta a aplicației WhatsApp, pentru sistemul de operare Android, este actualizat o serie întreagă de noi emoji, în special cele introduse odată cu Unicode 9 și Android 7.1.

  Aceste noi emoji includ iconițe precum clovni, șuncă, acțiunea de a ridica din umeri, sosii ale lui David Bowie, dar și multe altele, care ajută utilizatorul să transmită mai mult cu foarte puțin.

  Pentru cei care nu mai pot aștepta până la lansare, trebuie să știe că nu este nevoie să rulezi Android 7.1 pe dispozitivul tău pentru a încerca aceste noi emoji.

  WhatsApp vrea ca toți utilizatorii să poată comunica „pe aceeași limbă„, beneficiind de aceleași mijloace de comunicare, în ceea ce privește conversația prin imagini.

  Pictogramele sunt realizate în stilul iconițelor disponibile pe iOS, embosate, contrar stilului plat, adoptat pe sistemul de operare Android.

  Noile emoji sunt disponibile numai pe versiunea beta, dar nu va trece mult timp până actualizarea va fi disponibilă la nivel mondial. Pentru cei care nu vor să aștepte, se pot înscrie în programul de testare beta, accesând meniul „Become a beta tester„.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.