More

  Lenovo lansează seria de laptopuri ThinkPad P rezistente la şoc şi VR ready

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Alături de laptopurile ThinkPad P, Lenovo lansează și o versiune slim sub forma ThinkPad P51s, ideal pentru persoanele mereu în mișcare.

  Compania Lenovo și-a actualizat gama de stații de lucru mobile, din seria ThinkPad P, cu cea mai nouă generație de procesoare Intel, iar unul dintre modele este chiar VR-ready.

  Lenovo ThinkPad P71 poate fi ales cu varianta de procesor Intel Xeon E3-v6 CPU și Quadro P5000M pe parte grafică. Memoria RAM poate ajunge până la 64GB DDR4 la o frecvență de 2400 MHz. În ceea ce privește mediul de stocare, există patru soluții diferite, inclusiv PCIe SSD și medii de stocare tradiționale.

  ThinkPad P71 este certificat de Nvidia ca fiind VR-ready, fiind pregătit de a trece cu ușurință standardul MIL-SPEC. Laptopul are un sistem de răcire dual-fan care împiedică supra-încălzirea. Display-ul este IPS cu o luminozitate de 300 niti, o diagonală de 17 inch cu o rezoluție 4K de 3840×2160 pixeli. Există și o variantă mai ieftină, Full HD.

  ThinkPad P71 are două poturi Thunderbolt 3 și patru porturi USB 3.0, iar laptopul vine și cu o unitate DVD writer. Lenovo oferă posibilitatea de a opta și pentru o versiune a display-ului cu touchscreen.

  Lenovo ThinkPad P51s

  ThinkPad P51s este o versiunea mai suplă și este cea mai compactă versiune construită vreodată a stațiilor de lucru din gama ThinkPad.

  Acest model are un procesor Intel Core i7 Kaby Lake, poate fi echipat cu până la 32GB RAM, pe parte de grafică dispune de Nvidia Quadro M520M, cât și un display 4K, touchscreen Full HD sau un display simplu Full HD.

  Lenovo ThinkPad P51s va fi disponibil din luna martie la un preț de aproximativ 1000 de euro, iar celelalte două modele vor fi lansate în luna aprilie, ThinkPad P51 pornind de la 1400 de euro, iar ThinkPad P71 de la 1850 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.