More

  Samsung ar putea investi un miliard de dolari în inteligenţă artificială

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Inteligenţa artificială pare a fi viitorul, iar Samsung, aşa cum bine ne-a obişnuit până acum, vrea să fie producătorul care riscă orice şi adoptă inovaţia pentru ca utilizatorul final să aibă parte cât mai repede de cele mai impresionante experienţe de utilizare.

  Un nou raport al The Korea Herald arată că Samsung are de gând să investească un miliard de dolari în viitorul inteligenţei artificiale. Sursa, care a preferat să îşi păstreze anonimatul, este un oficial Samsung din Statele Unite ale Americii.

  „În afară de câteva înţelegeri recente, managementul a decis că (Samsung) compania încă are nevoie de investiţii fundamentale în Inteligenţa Artificială”, spune oficialul Samsung.

  Acest lucru ar putea însemna că Samsung vede un mare potenţial în viitorul inteligenţei artificiale. Aşa cum bine ne aducem aminte, Samsung a greşit enorm în 2015, când a refuzat să achiziţioneze Android de la Google, lucru ce ar fi propulsat şi mai mult gigantul de tehnologie. În prezent, ştim că Samsung este deschisă să lucreze cu Google în domeniul inteligenţei artificiale, cum de altfel este interesată să investească în propriile servicii de inteligenţă artificială.

  Facebook şi LG sunt doar alte două companii care caută modalităţi prin care să integreze inteligenţa artificială în produse şi servicii, aşa că dacă se dovedeşte că Samsung va investi în AI un miliard de dolari, nu putem decât să tragem concluzia că Samsung vrea să fie din nou cu un pas înaintea competiţiei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.