Huawei ar putea lansa o cameră VR de 360 de grade pentru telefoanele Honor | NOOBZ.RO

Huawei ar putea lansa o cameră VR de 360 de grade pentru telefoanele Honor

Mădălina Gănescu
- 23.02.2017, 11:42 în Foto & Video
0

SHARES

Huawei a anunţat oficial smartphone-ul Honor V9 în China, cunoscut drept Honor 8 Pro în Statele Unite şi restul lumii, iar pentru viitorul apropiat se pare că are în plan să lanseze o cameră de 360 de grade pe care utilizatorii o pot adăuga dispozitivului. Camera se va numi Honor VR Camera şi va fi creată în parteneriat cu Insta360.

Potrivit unui comunicat al Insta360, Honor VR Camera va oferi suport pentru forografii şi transmisiuni live la calitate 3K. Compania a ajutat, de asemenea, la dezvoltarea aplicaţiei pentru cameră, care se pare că va permite utilizatorilor să „descarce captura, să distribuie şi să transmită live creaţiile la 360 de grade”.

Insta360 comercializează deja o astfel de cameră, numită Insta360 Nano, care este compatibilă iPhone 6 şi iPhone 7 la preţul de 195 de dolari. Video-urile pe care utilizatorii le pot realiza cu aceasta au rezoluţie de până la 3040 x 1520 fps. Recent, compania a anunţat un nou produs, Insta360 Pro, care este conceput special pentru fotografii profesionişti. Dispozitivul va avea şase lentile care pot realiza video-uri la 360 de grade în rezoluţie de până la 8K. În plus, aceasta va oferi suport şi pentru livestraming la rezoluţie high-end şi pentru video-uri 3D. Insta360 Pro va fi lansată la un moment dat anul acesta la preţul de 2999 dolari.

Legat de preţul sau disponibilitatea Honor VR Camera nu avem pentru moment mai multe detalii, dar vă ţinem la curent cu noutăţile chiar de la Mobile World Congress 2017, cel mai mare eveniment de tehnologie din lume care are loc în perioada 27 februarie – 2 martie 2017 în Barcelona, unde Huawei va anunţa cele mai noi produse din portofoliul său.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!