More

  Garanția iPhone nu va mai fi afectată de repararea display-ului la terțe părți

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  iPhone-urile care au suportat reparații ale display-urilor la terțe părți sunt acum calificate pentru acoperirea unor defecte în garanție, atât timp cât problemele nu au legătură cu display-ul propriu-zis, potrivit unei note interne distribuită de Apple vineri. Până la această oră, nicio sursă oficială nu a confirmat informația, dar publicația online de tehnologie MacRumors spune că a verificat și confirmat autenticitatea notei interne cu mai multe surse.

  Până acum, așa cum bine știam deja, un iPhone care a suferit reparații ale display-ului la terțe părți nu era eligibil pentru alte reparații autorizate incluse în garanție. De acum, se pare că, orice client Apple care deține un iPhone care a suferit reparații la nivelul display-ului, dacă semnalează o problemă ce nu ține de display în Apple Store și la service-urile operatorilor autorizați Apple, acestea din urmă au fost informate să verifice dispozitivul cu privire la fraudă sau manipulare, iar apoi să repare sau să schimbe componentele defecte în garanție.

  Pentru ca serviciile ce nu țin de display să fie onorate, clienții trebuie să știe că iPhone-ul trebuie să fie în perioada garanției: fie în garanția de 1 an oferită de producătorul Apple, fie garanția extinsă AppleCare. Dacă iPhone-ul nu mai este în garanție sau dacă reparația implică probleme legate de display, clienților le va fi oferită posibilitatea ca Apple să efectueze reparația la prețul integral. Dacă un client refuză prețul comunicat, atunci service-urile autorizate Apple sunt instruite să refuze reparația definitiv.

  Dacă din cauza reparațiilor anterioare ale display-ului iPhone-ul se strică sau au loc alte defecțiuni, Apple spune că utilizatorii vor fi nevoiți să achite prețul integral al reparațiilor, fără să se mai aplice garanția, sau poate chiar să fie achitată înlocuirea completă a produsului, pentru a fi rezolvată problema pentru care iPhone-ul a fost adus inițial în service.

  Dacă un client vrea să cumpere un display Apple pentru a-l schimba la o terță parte, service-urile furnizorilor autorizați Apple au fost instruiți să solicite prețul unui nou display, care nu este acoperit de garanție. Apple mai spune că AppleCare+ nu va acoperi schimburile de display la terțe părți sau reparațiile bateriilor.

  Service-urile furnizorilor autorizați Apple mai sunt instruiți, de asemenea, să refuze service-ul pentru orice iPhone cu probleme legate de carcasele din aluminiu schimbate la terțe părți, baterie, conectorul Lightning, mufa jack, butoanele de volum, butonul pentru mute sau cele pentru sleep/wake, microfoanele și nu numai.

  MacRumors a confirmat că noua politică de aplicare a garanției se aplică în Statele Unite și Canada, dar probabil și alte regiuni sunt incluse.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.