Seiko va comercializa o ediție limitată de ceasuri "Steve Jobs" | NOOBZ.RO

Seiko va comercializa o ediție limitată de ceasuri „Steve Jobs”

Cristian Gănescu
- 25.02.2017, 12:58 în Cultura
0

SHARES

Ediția limitată dedicată lui Steve Jobs a avut ca sursă de inspirație un pictorial al CEO-ului Apple, care a fost realizat în anul 1984.

Seiko a încheiat un parteneriat cu o altă companie din Japonia, Nano Universe, alături de care va produce ediția limitată Chariot. Tocmai designul minimalist, pe care Steve Jobs l-a îndrăgit și l-a adoptat ca stil de viață, face din acest ceas un motiv puternic pentru ca mulți să și-l dorească.

Mai mult, japonezii sunt cunoscuți pentru stilul lor de viață minimalist, în care adoptă un număr foarte mic de lucruri. Este posibil ca acesta să fie unul dintre motivele pentru care producătorul a ales limitarea comercializării numai la piața din Japonia.

Revenind la conceptul ceasului și desingul minimalist, ne aducem aminte că fostul CEO-ul Apple, Steve Jobs, a purtat un astfel de ceas într-un pictorial pentru coperta Time Magazine. 

Ceasul din fotografie a fost vândut în luna februarie 2016 pentru suma de 42.500 dolari. Seiko va relansa acel model, dar în două versiuni. Va exista o versiune cu dimensiunea originală de 33 mm, iar cea de-a doua versiune va fi un pic mai mare, de 37,5 mm.

Seiko va comercializa 1982 de unități care vor avea cadranul alb. În același timp, vor exista și 300 de unități cu cadranul negru. Prețul unui singur astfel de ceas va fi de numai 180 dolari.

Din păcate, nu oricine va putea obține un asemenea dispozitiv deoarece ediția limitată va fi disponibilă numai în Japonia.

Desigur, asta nu înseamnă că cei care își doresc un astfel de ceas în ediție limitată nu vor putea să îl cumpere, dar probabil că o vor putea face de pe ebay, la un preț ceva mai piperat.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!