More

  Dropbox lansează un serviciu competitor Google Docs

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dropbox lansează o suită de aplicații, pentru productivitate și colaborare, accesibilă tuturor.

  Paper, serviciul Dropbox, care este disponibil în versiune beta încă de anul trecut, are ca scop atragerea utilizatorilor care nu sunt mulțumiți de serviciile competitorilor. Punctul forte cu care Paper vrea să realizeze acest lucru printr-o interfață mai prietenoasă, care va contribui și la o colaborare mai simplă între membrii echipelor.

  Serviciul Paper include o varietate de funcționalități create special pentru facilotarea colaborării dintre membrii echipelor, cât și colaborarea interdepartamentală, indiferent de locație. Aplicația Paper pentru iOS și Android va permite utilizatorilor să lucreze la documente chiar și atunci când nu sunt conectați la internet.

  Interfața web este disponibilă în 21 de limbi, un element foarte important pentru echipele formate din membri de naționalități diferite. Pe lângă aceste noi funcționalități, există un mod de prezentare, o aplicație care transformă documentele în slide-uri de prezentare și cu integrare cu Google Calendar, pentru a ajuta la o coordonare mai ușoară a echipei.

  Paper a fost adoptat deja ca soluție de mai multe corporații precum InVision, Ben & Jerry’s, Shopify, Campaign Monitor, Getaround și Patreon, potrivit informațiilor oferite de Dropbox. Este evident că Dropbox dorește să fure cât mai mult din publicul Google Docs și Microsoft Office 365.

  Dropbox va pune la dispoziție serviciul pentru antreprenori prin intermediul unui abonament lunar, care va fi de aproximativ 12,5 dolari pe lună, oferind un spațiu de stocare de 2 TB și mai multe instrumente de colaborare, în vreme ce abonamentul de 20 de dolari include mai multe instrumente de administrare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.