LIVE TEXT și VIDEO eveniment de lansare Samsung

Mădălina Gănescu
- 26.02.2017, 18:48 în Smart
0

SHARES

Samsung susține un eveniment de presă pre-MWC 2017 în Barcelona, Spania, iar Noobz transmite live text și video pe site și Facebook Noobz. În orele ce urmează vom afla mai multe informații cu privire la lansarea noilor produse Samsung și poate chiar și despre smartphone-ul flagship Samsung Galaxy S8, despre care s-a tot zvonit că va fi lansat tocmai în data de 29 martie în cadrul unui eveniment de presă pe care gigantul sud-coreean îl va susține în New York.

LIVE VIDEO EVENIMENT SAMSUNG – MWC 2017

SAMSUNG GEAR VR CONTROLLER

Samsung lansează un controller pentru dispozitivul de realitate virtuală GEAR VR. Acesta va fi disponibil în cutia Gear VR, fără costuri suplimentare.

SAMSUNG A ANUNȚAT OFICIAL DATA DE LANSARE A SAMSUNG GALAXY S8 PE 29 MARTIE 2017.

SAMSUNG GALAXY BOOK

Samsung a anunțat lansarea dispozitivului Samsung Galaxy Book, un dispozitiv 2-in-1. Samsung Galaxy Book are o versiune de 12 inch, cu o grosime de numai 7,4 mm.

Convertibilul Galaxy Book are cea de-a șaptea generație de procesoare Intel Core i5. Memoria modelului poate fi extinsă până la 8 GB RAM. Practic, dispozitivul poate face orice sarcină pe care ar face-o și laptopurile performante.

Dispozitivul are funcția fast charge, iar bateria are o perioadă de funcționare de până la 10 ore.

Samsung a încheiat un parteneriat cu Microsoft. Galaxy Book rulează sistemul de operare Windows 10. Galaxy Book va avea support pentru S-Pen.

Tastatura cover Pogo are taste luminate, care pot fi configurate independent. Tastatura este disponibilă la pachet cu Galaxy Book și S-Pen-ul.

SAMSUNG GALAXY TAB S3

UPDATE 1:  Samsung a anunțat lansarea tabletei Samsung Galaxy Tab S3, o tabletă de 9.7 inch. Tableta vine cu Bluelight filter încorporat, care poate fi accesat rapid, prin apăsarea unei singure taste.

UPDATE 2: Tab S3 are patru difuzoare AKG încorporate. Alături de aceste difuzoare, Samsung va pune la dispoziție și căști AKG, de înaltă calitate. Funcționalitatea „Auto Rotate Stereo” contribuie la o calitate a sunetului impecabilă în redare.

UPDATE 3: Galaxy Tab S3 are o perioadă de functionare de 12 ore.

Pogo Keyboard Cover este docul cu care Tab S3 poate fi folosit cu foarte mare ușurință, fără a fi necesară o configurare inițială.

UPDATE 4: Fiecare tabletă Tab S3 vine cu un S-Pen inteligent. Nu este necesară configurarea sa pentru a fi folosit cu tableta.

LIVE TEXT și VIDEO Samsung MWC 2017: Samsung Galaxy S8 este flagship-ul mult așteptat și pentru că Samsung a dat greș cu lansarea phablet-ului Galaxy Note 7, dispozitivul mobil a cărui baterie știm că se supraîncălzea și în unele momente chiar exploda.

Deși ne-ar plăcea și ar fi minunat ca Samsung să lanseze astăzi Galaxy S8, cel mai probabil vom asista doar la introducerea asistentului virtual Bixby și a unei noi tablete despre care tot s-a vorbit în ultima vreme.

LIVE TEXT și VIDEO Samsung MWC 2017:  Începând cu orele 16:00, în fața clădiri Palau de Congressos de Catalunya sa-au adunat jurnaliști din întreaga lumea care au rolul de a ține utilizatorii la curent cu cele mai informații și lansări din tehnologie.

Vă invităm să rămâneți cu ochii pe Noobz pentru a afla în timp real noutățile aduse pe piața de tehnologie de Samsung Mobile, iar dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne scrieți în secțiunea de comentarii de mai jos, pe Facebook Noobz sau pe e-mail la redactie@noobz.ro.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!