Samsung Galaxy S8 în toată splendoarea sa | NOOBZ.RO

Samsung Galaxy S8 în toată splendoarea sa

Mădălina Gănescu
- 1.03.2017, 12:04 în Smart
0

SHARES

Mai avem aproximativ o lună de zile de așteptat până când va avea loc evenimentul Unboxing pe care Samsung l-a anunțat în cadrul conferinței de presă pre-MWC 2017, care a avut loc în Barcelona duminică.

Totuși, așa cum era de așteptat, încep să apară din ce în ce mai multe imagini foto/video cu smartphone-ul flagship Galaxy S8, care se dorește a fi dispozitivul mobil al anului 2017.

Evan Blass este jurnalistul specializat pe tehnologie care ”nu știe să țină un secret” când vine vorba de smartphone-urile flagship care urmează să fie lansate pe piață, iar astăzi se întoarce cu o nouă imagine, de data aceasta cu Samsung Galaxy S8.

Noua sa imagine prezintă un dispozitiv high-end care seamănă cu ceea ce vice-președintele Samsung a prezentat în teaser-ul din cadrul Evenimentului de la Mobile World Congress 2017, când a confirmat 29 martie ca dată de lansare și ne oferă o privire asupra a ceea ce ar trebui să fie se pare un ecran blocat de întâmpinare a noilor utilizatori când telefonul va fi lansat publicului larg în luna aprilie.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!