More

  Prețul Nokia 3310 din aur și titan este de 1700 de dolari

  Relansarea Nokia 3310 a ținut fanii brandului și nastalgicii cu sufletul la gură luni la rând, dar așteptarea a luat sfârșit o dată cu Mobile World Congress 2017.

  Noul Nokia 3310 are acum un design modern și împrumută aceeași rezistență și baterie de la dispozitivul original. Probabil te întrebi de ce un Nokia 3310 ar putea costa 1700 de dolari. Ei bine, se pare că nu doar iPhone-ul poate să poarte emblema președintelui rus Vladimir Putin pe carcasă, ci și Nokia 3310, disponibil acum sub denumirea Caviar Nokia 3310 Supremo Putin.

  Telefonul mobil este disponibil în versiunea negru cu auriu, creat în totaliate din aur și titan, iar pe spate are inscripționat atât logo-ul Caviar, cât și embleme cu bustul lui Vladimir Putin, cu aur.

  Caviar este o firmă din Rusia care obișnuiește să producă dispozitive de tehnologie din aur și titan pe care să le vândă la prețuri de mii și zeci de mii de dolari. Chiar dacă la bază avem parte doar de un Nokia 3310 construit de HMD Global, costul unui dispozitiv din această serie personalizat de Caviar este de aproximativ 1700 de dolari.

  Desigur, dacă nu ești un fan al președintelui Vladimir Putin și nici al firmei Caviar, te poți mulțumi cu unul dintre telefoanele Nokia 3310 de la HMD Global care costă doar 49 de dolari și va fi disponibil în curând la retailerii și operatorii din întreaga lume.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here