More

  Facebook testează Butonul DISLIKE

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook pare tot mai receptiv la feedback-ul primit din partea utilizatorilor, iar acum butonul „dislike” este tot mai aproape de a deveni realitate.

  Butonul „dislike” este modul prin care utilizatorii se pot exprima asupra conținutului care nu le este pe plac. Inițial, poziția Facebook a fost destul de clară, iar stările pe care rețeaua de socializare le-a implementat pozitivează starea pe care o exprimă cel care interaționează cu conținutul, cel mult transmite o stare neutră, cu toate că avem și emoții care exprimă tristețe și furie.

  Revenind la butonul dislike, Facebook testează această funcționalitate, dar potrivit informațiilor publicate de TechCrunchaceastă funcționalitate nu va fi implementată în News Feed. Cu toate acestea, nu este exclus să fie doar o perioadă tranzitorie, iar treptat, dacă feedback-ul este bun, funcționalitatea să ajungă și în News Feed.

  Hoan Do, un blogger de tehnologie, scrie despre testele pe care rețeaua de socializare le realizează pe Facebook Messenger. Este vorba de o serie de reacții noi, pe care utilizatorii le vor avea la dispoziție, între care se regăsește și butonul dislike.

  Sistemul va funcționa la fel cum funcționează reacțiile din News Feed. Pentru a reacționa la un mesaj, trebuie să mergi cu cursorul sau să apeși lung pe mesajul respectiv, moment în care va apărea un buton de emoji. Acel buton va permite utilizatorului să aleagă o reacție pe care vrea să o transmită interlocutorului său.

  După cum spuneam, Facebook a evitat implementarea unui buton dislike pentru a nu crea o stare negativă pe rețeaua de socializare. Motivul pentru care Facebook a decis includerea butonului pe aplicația sa de mesagerie este foarte simplu. De cele mai multe ori, utilizatorii planifică evenimentele și întâlnirile pe Messenger, iar butonul dislike este cea mai eficientă formă de a oferi un răspuns, atunci când nu ești de acord cu interlocutorul.

  Voi ce părere aveți? Aveți nevoie de butonul dislike? Vreți ca butonul dislike să ajungă și în News Feed? Așteptăm răspunsurile voatre în secțiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.