More

  Tinder Select este versiunea Tinder pentru vedete şi oameni de afaceri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ştiai că există o versiune secretă a aplicaţiei de dating Tinder, disponibilă doar pentru utilizatori de elită, precum supermodele, directori de companii şi oameni de afaceri?

  TechCrunch vorbeşte despre versiunea Tinder pentru vedete sau pentru persoane atractive „care se descurcă destul de bine pe Tinder”. Tinder Select, căci aşa se numeşte aplicaţia secretă, este complet separată de aplicaţia cunoscută de dating Tinder.

  Încă nu există detalii cu privire la modul în care compania decide care sunt utilizatorii care pot intra în clubul exclusivist al Tinder Select. Totuşi, cei care primesc invitaţie nu pot la rândul lor să invite pe altcineva, iar acest lucru se întâmplă pentru ca Tinder Select să nu crească prea repede.

  Tinder Select arată ceva mai diferit decât versiunea normală a aplicaţiei, de vreme ce interfaţa conţine culoarea albastru, nu portocaliul pe care ne-am obişnuit să-l vedem la Tinder.

  Pentru a face parte din comunitatea Tinder Select, trebuie să primeşti invitaţie din partea unui membru. „Te invit să te alături Tinder Select, o comunitate doar a membrilor. Pentru a completa invitaţia, dă click aici: select.gotinder.com.”, este mesajul pe care ar trebui să îl primeşti pentru a te înscrie în Tinder Select.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.