More

  Google împarte Hangouts în două: „Meet” şi „Chat”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Hangouts se va împărţi în două aplicaţii ce vor fi utilizate doar pentru mediul de afaceri. Google are în plan să împartă Hangouts în „Meet” pentru componenta video şi „Chat” pentru mesajele text de grup.

  Hangouts Meet

  Google a lansat Hangouts Meet în urmă cu mai bine de o săptămână, dar doar pentru desktop şi iOS. Astăzi, printr-un anunţ oficial aflăm că acest nou serviciu va permite întreprinderilor să susţină conferinţe video cu până la 30 de persoane.

  Persoanele care vor participa la conferinţă nici nu trebuie să deţină un cont personal Hangouts Meet, ci pur şi simplu vor fi invitate să participe la discuţie printr-un simplu link trimis prin e-mail de iniţiatorul conferinţei sau salvat în Calendar. Google spune că Hangouts Meet va fi disponibil pentru toate companiile şi întreprinderile cu subscriere G Suite în următoarele câteva săptămâni.

  Hangouts Chat

  Cea de-a doua aplicaţie, Hangouts Chat, are drept ţintă publicul care foloseşte în prezent diferite aplicaţii de mesagerie. Chat va oferi companiilor o modalitatea de a crea camere de discuţii pentru diferite echipe, cu modalităţi pentru fiecare membru al echipei să discute rapid şi să distribuie documente cu ceilalţi membri ai echipei, inclusiv conţinut din Google Drive şi Google Docs.

  Hangouts va oferi, de asemenea, suport pentru chatbots, care vor programa automat întâlniri în Hangouts Meet. Noul Hangouts Chat momentan este în teste, dar clienţii de business pot să încerca aplicaţia printr programul Early Adopter de la Google.

  Ce părere ai despre noua strategie Hangouts?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.