More

  Apple începe să vândă laptopuri MacBook Pro din 2016 recondiţionate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  MacBook Pro 2016 de la Apple este un laptop extrem de bun şi râvnit de mulţi utilizatori de tehnologie, dar pentru că nu este deloc ieftin, nu oricine îşi permite să îşi achiziţioneze unul. Cel mai ieftin MacBook Pro, cel cu doar două porturi USB-C şi fără Touch Bar, costă de la 1499 dolari în sus.

  Din păcate, nu există nicio opţiune de MacBook Pro 2016 mai ieftină, dar totuşi Apple se pare că începe să vândă versiuni recondiţionate ale laptopurilor, la preţuri cu 12 – 16% mai mici decât valoarea iniţială.

  Dacă aveaţi speranţa că veţi prinde primul val de laptopuri MacBook Pro recondiţionate de la Apple, aflaţi că mai sunt disponibile doar câteva modele din 2015, restul toate au fost vândute deja. MacRumours a apucat să realizeze câteva screenshot-uri, iar din acestea putem observa că reducerile nu sunt chiar atât de mari pe cât am fi sperat.

  Totuşi, şi acei 12 – 16% contează, de vreme ce preţul unui MacBook Pro 2016 sare de 1500 dolari.

  Apple testează produsele recondiţionate şi le vinde cu garanţie pe un an de zile. Vestea rea este că stocul de astfel de produse nu este unul foarte mare şi nici nu avem cum să aflăm dacă Apple va suplimenta ofertele sau se va limita la ceea ce a vândut deja.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.