More

  Samsung: „Vom renunţa la amprentă, este învechită”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung ar putea plănui să renunţe la senzorul de amprentă în cazul viitoarelor smartphone-uri pe care le va lansa pe piaţă. În schimb, există mari şanse ca funcţia de securitate pe care majoritatea telefoanelor Samsung o vor avea, să fie scannerul pentru iris, însoţit de funcţia de recunoaştere facială.

  Potrivit unui tweet ce vine din partea unui membru Samsung din China, scannerul de amprentă ar putea fi în curând de domeniul trecutului: „Vom renunţa la amprentă, este învechită.”

  Atât Samsung Galaxy S8, cât şi Samsung Galaxy S8 Plus vor avea atât scanner de amprentă, scanner pentru iris, cât şi funcţie de recunoaştere facială, potrivit unui raport recent care indică faptul că Samsung a lucrat în ultima perioadă la adăugarea unei funcţii de recunoaştere facială pe noile flagship-uri Galaxy S8 şi S8 Plus.

  Funcţia de recunoaştere facială pe care ar putea să o deţină seria S8 se presupune că ar trebui să deblocheze telefonul în doar 0.01 secunde.

  În prezent, scannerul de amprentă este o funcţie aproape banală, căreia i-a fost luat locul de către scannerul pentru iris în ceea ce priveşte popularitatea. Dacă tweet-ul reprezentantului Samsung va fi recunoscut oficial, gigantul sud-coreean ar putea renunţa la scannerul pentru amprentă înainte ca modelul flagship pentru 2018 să fie prezentat.

  Samsung va anunţa oficial flagship-urile Galaxy S8 în cadrul unui eveniment unboxing ce va fi susţinut de gigant în New York şi Londra în data de 29 martie 2017. Dacă vrei să afli mai multe zvonuri cu privire la Samsung Galaxy S8, urmăreşte link-ul următor. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here