Moto G5, disponibil la precomandă în Europa. Când ajung Moto G5 şi Moto G5 Plus în România | NOOBZ.RO

Moto G5, disponibil la precomandă în Europa. Când ajung Moto G5 şi Moto G5 Plus în România

Mădălina Gănescu
- 13.03.2017, 9:48 în Smart
0

SHARES

Motorola Mobility, subsidiară Lenovo, a lansat smartphone-urile Moto G5 şi Moto G5 Plus în cadrul Mobile World Congress 2017, în urmă cu mai bine de două săptămâni. Totuşi, mulţi dintre noi nu ne-am aşteptat ca smartphone-urile să fie disponibile pentru achiziţionare la scurt timp după anunţul oficial.

Dar, iată că Moto G5 este deja disponibil în oferta unor retaileri din Ţările de Jos, la preţul de 199 euro. Aceştia le oferă clienţilor posibilitatea să semneze şi un contract cu un operator de telefonie mobilă, asta în cazul în care doresc să achiziţioneze Moto G5 la un preţ mai accesibil.

În Germania, Moto G5 este disponibil doar la precomandă, dar se pare că în zilele următoare Lenovo va trimite deja primul stoc de produse, ceea ce înseamnă că în curând dispozitivele vor ajunge pe rafturile magazinelor.

Moto G5 Plus nu este încă disponibil în stoc, dar se pare că începând cu luna aprilie, doritorii vor putea să îl ia acasă. Cei care doresc modelul Plus, vor fi nevoiţi să achite o sumă de 279 euro.

Moto G5 nu va fi lansat se pare în Statele Unite ale Americii, dar Moto G5 Plus încă mai are şanse. Preţul de achiziţie pe această piaţă pentru Plus va fi de aproximativ 230 dolari.

În România, Moto G5 şi Moto G5 Plus nu sunt încă disponibile nici pentru precomandă, darămite pentru achiziţionare. De regulă, produsele din seria Moto au ajuns pe piaţa noastră la aproximativ 2 luni de zile de la prezentarea oficială, ceea ce înseamnă că nu este exclus să ne bucurăm de telefoane abia începând cu luna mai.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!