More

  ADATA Technology lansează SSD-ul extern SD600

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  ADATA® Technology lansează astăzi SSD-ul extern SD600 care utilizează tehnologia ultra-performantă 3D TLC NAND, oferind două variante cu capacitate de 256GB și respectiv 512GB. Drive-ul atinge viteze de 440MB/s la citire și de 430MB/s la scriere, depășind cu ușurință HDD-urile externe.

  Produsul cântărește doar 90g, pentru a oferi portabilitate convenabilă și funcționează fără drivere, cu Windows PC, Xbox One, PS4 și Android. SD600 este disponibil în două variante de culoare: negru complet și roșu-negru, fiind realizat din materiale rezistente la impact, pentru un design sportiv, potrivit stilurilor active de viață.

  Extinderea spațiului extern de stocare în scopul optimizării performanței

  Cu o alură atletică, SD600 oferă o viteză de 440MB/s la citire și de 430MB/s la scriere. Chiar și în cele mai bune circumstanțe, hard disk-urile mecanice interne sau externe nu pot spera să se apropie de aceste performanțe. De aproximativ patru ori mai rapid decât unitățile HDD, noul SD600 scurtează timpii de încărcare, lucru care duce la jocuri și aplicații mai fluide, ori de câte ori este nevoie de un streaming rapid.

  Arhitectură de nouă generație

  Noul SD600 este echipat cu tehnologie 3D TLC NAND Flash. ADATA și industria în ansamblu utilizează memorie de tip 3D, deoarece oferă densitate, fiabilitate și longevitate crescută, comparativ cu memoria 2D. SD600 va fi disponibil în două variante, cu capacități de 256GB și de 512GB.

  Pentru sprint și maraton

  Datorită integrării DRAM cache și a SLC cache, SD600 nu încetinește și nici nu se blochează atunci când se confruntă cu sarcini grele sau cu fișiere de dimensiuni mari. Cache-ul SLC prezintă un interes deosebit, permițând ca o parte a capacității drive-ului să funcționeze în modul pSLC (pseudo single-level cell), lucru extrem de util pentru manipularea operațiunilor cu prioritate ridicată.

  Portabilitate și compatibilitate generoasă

  Noul SSD SD600 cântărește doar 90g, mai puțin de jumătate din greutatea celui mai ușor hard disk extern. Utilizatorii îl pot purta cu ușurință oriunde și îl pot ține în buzunar sau în rucsac, fără a simți vreun inconvenient. Conectarea la dispozitive prin USB 3.1 se realizează fără efort, SD600 fiind complet compatibil cu desktop-uri și laptop-uri cu Windows, Xbox One, PS4 și Android. Este realizat din materiale rezistente la impact, pentru a adăuga un nivel suplimentar de protecție în caz de cădere sau șocuri, frecvent întâlnite într-un stil de viață activ.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.