More

  Apple testează patru noi modele iPad Pro. Urmează noi lansări

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În perioada următoare, fără prea multe surle şi trâmbiţe, Apple ar putea lansa o serie nouă de tablete iPad. Un raport publicat zilele trecute de firma de marketing Fiksu confirmă faptul că un nou iPad va fi anunţat de gigantul din Cupertino.

  Se pare că, mai multe noi tablete iOS au fost testate în San Francisco şi Cupertino. Mai exact, ar putea fi vorba de patru versiuni de tablete, potrivit datelor Fiksu.

  Tabletele iOS poartă numele de model la nivel intern de „7,1”, „7,2”, „7,3” şi „7,4”. Modelul care a avut cele mai multe apariţii, 17 la număr, a fost 7,1, urmat de modelul 7,2 cu 11 apariţii, 7,4 cu 10 apariţii şi modelul 7,5 cu doar 5 apariţii.

  Mai mult decât atât, în Cupertino s-ar părea că au fost testate în ultima perioada modelele „6,3/6,4” şi „6,7/6,8”. Noile dispozitive recent testate rulează un sistem de operare între iOS 10.3 beta şi iOS 11.

  Potrivit analistului KGI Securities, Ming-Chi Kuo, Apple va prezenta trei noi unităţi iPad Pro cu update-uri la actualele modele de 9.7 inchi şi 12.3 inchi. O variantă îmbunătăţită a iPad Pro de 12.3 inchi va avea tot procesorul A10X, iar modelul de 9.7 inchi, fiind considat versiune pentru buget va avea doar procesorul A9 pe care în vedem pe smartphone-urile iPhone 6s.

  Suntem cu ochii pe anunţurile pe care le va face Apple în perioada următoare şi vă ţinem la curent cu specificaţiile şi preţurile tabletelor pe care s-ar părea că le va lansa.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here