Aplicaţia NVIDIA FCAT VR pentru benchmarking este disponibilă gratuit | NOOBZ.RO

Aplicaţia NVIDIA FCAT VR pentru benchmarking este disponibilă gratuit

Cristian Gănescu
- 16.03.2017, 10:40 în Aplicaţii
0

SHARES

VIDIA lansează astăzi FCAT VR, aplicație care le  oferă dezvoltatorilor de jocuri, producătorilor de hardware, reviewer-ilor şi entuziaştilor posibilitatea de a testa performanţa jocurilor de realitate virtuală pe PC, unde viteza și fluența previn potenţialele blocaje sau întreruperi ale gameplay-ului.

Până acum, testarea Virtual Reality se baza pe unelte generale de benchmarking, teste sintetice şi soluţii încropite care nu reuşeau să dezvăluie adevărata performanţă a plăcilor grafice în jocurile VR.

Cu FCAT VR, datele de performanţă pot fi citite de pe statisticile driverelor, Event Tracing for Windows (ETW), evenimente pentru Oculus Rift șiAPI-ul de performanțe al StreamVR pentru Vive, pentru a genera date exacte pentru plăcile grafice.

În 2013, NVIDIA revizuia  GPU benchmarking cu FCAT, o utilitate gratuită care le permite gamerilor şi reviewerilor să testeze nu numai nivelul FPS, dar şi fluiditatea şi calitatea gameplay-ului pe toate GPU-urile.

Utilizând informaţiile oferite de FCAT VR, utilizatorii pot crea grafice și analiza datele pentru frametime, frame-uri pierdute şi multe altele, descoperind stutter-uri, interpolări şi calitatea experienţei oferite de orice GPU, în timpul rulării jocului VR testat.

Această aplicație este disponibilă pentru download gratuit pe GeForce.com.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!