More

  iPhone 8: Un concept cu margini extrem de subţiri pe care vrei să-l iei acasă

  iPhone a fost dispozitivul care potrivit fostului CEO-ului Apple, Steve Jobs, avea să schimbe industria de dispozitive mobile. Astăzi, la 10 ani de la lansarea primul telefon iPhone, milioane de oameni din întreaga lume folosesc zilnic un astfel de terminal mobil.

  Anul 2017 marchează cea de-a 10-a aniversare a primului dispozitiv mobil iPhone, iar în mediul online au început să apară tot mai multe randări şi concepte de iPhone 8.

  Marii producători de smartphone-uri, începând cu Samsung şi LG şi terminând cu Apple vor adopta se pare display-urile tot mai mari şi au în plan să lanseze dispozitive mobile cu margini cât mai subţiri.

  LG a lansat deja flagship-ul G6, renunţând la rata corp-display de 9:16 în favoarea 9:18 sau 1:2, oferind astfel un display „Full Vision” care umple în totalitate partea din faţă a G6, lăsând foarte puţin spaţiu la dispoziţie pentru margini sus şi jos.

  Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus vor avea o rată corp-display de 9:18:5 şi vor fi ceva mai înalte, deşi nu vor fi cu mult mai mari decât telefoanele predecesoare S7 şi s7 Edge.

  Când vine vorba de Apple şi de ideologiile sale, este relativ simplu să pariem că orice design nou vor primi dispozitivele mobile, acestea nu vor fi cu mult diferite sau cu mult mai mari decât modelele iPhone anterioare.

  În ceea ce priveşte display-urile, acestea nu pot decât să devină din ce în ce mai mari, iar tot mai multe zvonuri sugerează faptul că Apple ar putea renunţa în cazul iPhone 8 la butonul de home rotund care există în partea din faţă a telefonului încă de la primul iPhone şi să îl înlocuiască un un buton implementat sub ecran.

  Phone Arena prezintă un concept de iPhone 8 cu marginile extrem de subţiri sau „aproape fără margini”. Spuneţi-ne în secţiunea de comentarii de mai jos dacă aşa vă doriţi să arate viitorul iPhone!

  URMĂREȘTE-NE

  16,069FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here