More

  Vânzările Samsung Galaxy S8 vor depăşi vânzările seriei Galaxy S7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit unui raport publicat în BusinessKorea, analiştii din industria de tehnologie se aşteaptă ca noile smartphone-uri flagship Samsung să reuşească să depăşească vânzările predecesorului Galaxy S7.

  Este o prezicere ambiţioasă de vreme ce gigantul sud-coreean a reuşit să vândă în 2016 nici mai mult, nici mai puţin de 50 de milioane de unităţi Galaxy S7 şi S7 Edge. Samsung a lansat deja o campanie pentru Galaxy S8 şi S8 Plus, deşi mai avem de aşteptat aproximativ 10 zile până când va prezenta oficial dispozitivele în cadrul unui eveniment unboxing ce va fi susţinut de producător în New York şi Londra în data de 29 martie 2017.

  Samsung a publicat pe YouTube în luna februarie video-ul „This is a phone”, prin care anunţa faptul că dispozitivele vor fi anunţate oficial în data de 29 martie. Aşa cum bine ne aducem aminte chiar de la evenimentul de presă susţinut de Samsung în Barcelona cu ocazia Mobile World Congress 2017, Galaxy S8 va fi numit „telefonul tău”.

  Teaserul Samsung a strâns până acum 24 de milioane de viziualizări în online, iar zilele trecute gigantul a lansat o reclamă pe TV în Coreea de Sud care nu dezvăluie prea multe lucruri legate de smartphone-urile ce vor fi anunţate oficial în 29 martie.

  Pe baza imaginilor şi video-urilor din online, Galaxy S8 şi S8 Plus se vor bucura de o popularitate foarte mare în rândul condumatorilor. De asemenea, pachetul de specificaţii este promiţător, iar niciun alt dispozitiv prezent la această oră pe piaţă nu deţine asemenea funcţii, ca de altfel nici procesorul Snapdragon 835 de la Qualcomm.

  Desigur, este prea devreme să putem afirma că vânzările Galaxy S8 vor depăşi vânzările Galaxy S7, mai ales pentru că noile smartphone-uri sunt aşteptate să fie mai scumpe decât predecesoarele, ceea ce poate reprezenta un factor de decizie foarte important pentru clienţi.

  În data de 30 martie 2017, Samsung România va prezenta de asemenea ceva, cel mai probabil noile S8, iar Noobz vă ţine la curent cu toate informaţiile. Dacă aveţi întrebări, scrieţi-ne în secţiunea de comentarii de mai jos.

  Zvonuri despre Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.