HMD Global patentează designul Nokia 6 în urma vânzărilor foarte bune în China

Mădălina Gănescu
- 20.03.2017, 10:39 în Smart
0

SHARES

HMD Global este producătorul care deţine licenţa globală a brandului Nokia, lucru ce îi permite acesteaia să producă dispozitivele mobile cu sigla Nokia. Recent, compania a depus un patent pentru designul smartphone-ului Nokia 6.

Documentul a fost completat în 18 noiembrie 2016 şi a fost aprobat de EUIPO (European Union Intellectual Property Office) în urmă cu două săptămâni.

Nokia 6 a fost lansat oficial în luna ianuarie doar pentru piaţa din China şi a fost vândut ca pâinea caldă până la această oră. De aceea, la un moment dat în decursul trimestrului doi din 2017, HMD Global se gândeşte să lanseze terminalul mobil la nivel global.

În cadrul Mobile World Congress 2017, HMD a lansat o ediţie specială Nokia 6 cu un spate negru strălucitor.

Nokia 6 este echipat cu display LCD de 5.5 inchi şi rezoluţie de 1080 x 1920 pixeli, procesor Snapdragon 430 de la Qualcomm, 3 GB de RAM şi 32 GB mediu de stocare, în vreme ce ediţia specială Nokia 6 Arte Black va veni cu 4 GB de RAM şi 64 GB mediu de stocare.

Camera principală are 16 MP, iar cea frontală doar 8 MP, pe când bateria are o capacitate de 3000 mAh şi sistemul de operare Android 7.1 Nougat preintalat.

HMD Global a lansat în urmă cu trei săptămâni smartphone-urile Nokia 3 şi Nokia 5, plus telefonul modern Nokia 3310, iar anul acesta mai are în plan să lanseze până la 3 alte smartphone-uri cu sistem de operare Android.

Sursa: NokiaMob.net

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!