Google Maps îţi permite să salvezi în aplicaţie locul în care ai parcat maşina

Mădălina Gănescu
- 21.03.2017, 9:07 în Aplicaţii
0

SHARES

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să parchezi maşina într-un loc şi să uiţi complet de ea? Cu siguranţă fiecare dintre noi avem câte o astfel de zi la un moment dat.

Ei bine, Google vrea să ne vină în ajutor şi începând de astăzi permite utilizatorilor aplicaţiei Google Maps să îşi salveze locul în care au parcat maşina.

Atunci când alegi să îţi marchezi în aplicaţie locaţia în care ai parcat maşina, va apărea pe ecran în partea de jos o iconiţă cu un „P” mic.

Maps te va ajuta să îţi dai seama când te afli aproape de maşina ta, pentru că, nu-i aşa, de multe ori ni se întâmplă să fim la câţiva metri de maşină, dar să nu o vedem, ca şi când ar fi invizibilă.

De asemenea, aplicaţia te anunţă cât timp mai ai până să îţi expire perioada pe care ai achitat-o pentru parcare. Dacă vrei să îţi aduci aminte vizual unde te afli, poţi realiza o fotografie să vezi unde ai lăsat maşina.

Noua funcţie este disponibilă live în Google Maps 9.49 pentru Android, pe care o puteţi descărca din Play Store chiar din link-ul următor.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!