Guess lansează un smartwatch cu Android Wear 2.0

Mădălina Gănescu
- 20.03.2017, 18:35 în Smart
0

SHARES

Producătorul de ceasuri Guess lansează un smartwatch Android 2.0, succesorul lui Guess Connect. Dispozitivul va fi disponibil în 8 stiluri diferite, dintre care 4 vor putea fi achiziţionate de bărbaţi şi trei de femei.

Noul ceas Guess va primi procesorul Snapdragon Wear 2100 de la Qualcomm, dar mai multe specificaţii nu au fost confirmate pentru moment.

Guess Connect lansat anterior de productor este un smartwatch hybrid care prezintă o faţă de ceas analog cu o tăiere dreptunghiulară pentru display digital.

Din păcate, funcţionalităţile sale Android au fost limitate din acest motiv, dar o dată cu noul smartwatch ce va rula Android Wear 2.0 Guess promite să vină cu mult mai multe îmbunătăţiri.

Potrivit Wearable, citat de Android Authority, utilizatorii Guess vor avea de ales din mai mult de 100 de combinaţii de feţe de ceas, culori şi limbi de ceas.

Guess face parte din seria de producători de ceasuri care au anunţat că anul acesta vor lansa tot mai multe smartwatch-uri Android, printre care Montblanc, ZTE, Strava şi Runkeeper.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!