More

  HMD Global: Nokia 3310, Nokia 3, Nokia 5 şi Nokia 6 ajung în magazine spre finalul lunii mai

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Suntem aproape la finalul primului trimestru financiar al anului 2017, iar HMD Global nu a lansat oficial încă niciun smartphone pe pieţele din întreaga lume.

  Compania a prezentat oficial smartphone-urile Nokia 3, Nokia 5 şi Nokia 6 ediţie limitată, plus Nokia 3310 la Mobile World Congress 2017 şi tot atunci a anunţat că produsele vor ajunge pe mai multe pieţe din Europa în trimestrul al doilea al acestui an.

  Potrivit lui Tomislav Himbele, Head of Marketing for Eastern Europe la HMD Global, toate cele trei smartphone-uri Nokia, împreună cu Nokia 3310 modern, vor fi disponibile pe piaţă în a doua jumătate a trimestrului al doilea.

  În mai multe ţări europene, dispozitivele mobile sunt deja disponibile pentru comandă, dar lansarea oficială la partenerii HMD Global şi disponibilitatea dispozitivelor mobile la aceştia se pare că va avea loc undeva spre finalul lunii mai.

  În plus, HMD spune că preţurile pentru Nokia 3, Nokia 5 şi Nokia 6 vor varia de la un operator la altul. Preţurile recomandate de companie pentru achiziţionare sunt: pentru Nokia 3 de 139 euro, pentru Nokia 5 de 189 euro şi pentru Nokia 6 de 229 euro.

  Nokia 6 Arte Black Limited Edition va fi vândut cu 299 euro, dar produsul va fi disponibil doar în câteva pieţe selectate de producător. Aşa cum bine ştiam deja, Nokia 3310 va costa doar 49 euro.

  Sursa: NokiaMob

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.