LIVE pe FACEBOOK de pe Desktop şi Laptop | NOOBZ.RO

LIVE pe FACEBOOK de pe Desktop şi Laptop

Mădălina Gănescu
- 23.03.2017, 23:20 în Online
0

SHARES

Facebook îţi permite de acum să transmiţi LIVE pe FACEBOOK şi de pe desktop şi laptop, nu doar de pe smartphone. Începând de astăzi, oricine poate transmite live prin interfaţa web a Facebook.

Funcţia a fost disponibilă pe Pages de ceva vreme, dar cel mai probabil toţi utilizatorii reţelei sociale îşi doresc să aibă acces la acest beneficiu. Dacă până acum doar un număr limitat de utilizatori aveau posibilitatea să transmită LIVE pe FACEBOOK de pe dispozitivul mobil, de acum toată lumea va putea realiza acest lucru atât de pe desktop, cât şi de pe laptop.

Fie că vrei să faci streaming live când te joci pe calculator, fie că vrei să discuţi cu prietenii din lista ta despre un anumit subiect de interes, vei putea realiza acest lucru de acum nu doar pe pe dispozitivul mobil, ci şi de pe desktop, dacă deţii o cameră web, fie de pe laptop prin intermediul camerei încorporate în acesta.

Poţi începe să transmiţi live direct din News Feed-ul profilului tău, iar lucrurile vor fi mai simple decât ţi-ai imaginat vreodată.

Probabil Facebook nu va depăşi Twitch la nivel de streaming live, dar cel puţin utilizatorii vor avea un loc în plus în care vor putea transmite live la orice oră din zi şi din noapte.

Facebook vede funcţia desktop utilă pentru activităţi precum Q&A, vloguri, tutoriale şi nu numai. Tu ce părere ai de faptul că poţi transmite de acum live şi de pe desktop sau laptop? Sursa

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!