More

  Samsung Galaxy S7 Edge de la Orange a primit actualizarea pentru Android 7.0 Nougat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Încă de anul trecut aşteptam cu interes noua actualizare a sistemului de operare Android 7.0 Nougat. S7 Edge pe care îl deţin este de la Orange România, ceea ce înseamnă că cel mai probabil în această perioadă abonaţii operatorului de telefonie mobilă vor primi şi ei upgrade-ul.

  Avertizarea de actualizare software a Galaxy S7 Edge a venit din urmă cu două zile, dar am aşteptat momentul oportun pentru a o instala. Pentru cei care nu ştiu deja, o actualizare software se poate desfăşura chiar şi pe durata unei ore întregi, în funcţie de dimensiunile acesteia şi de noutăţile de care urmează să te bucuri, timp în care nu poţi utiliza deloc dispozitivul mobil.

  Noua actualizare a sistemului de operare are o dimensiune de 1266,61 MB şi vine cu un pachet de şase noutăţi şi câteva sfaturi:

  » Actualizare pentru sistemul de operare Android 7.0 Nougat
  » Oferă o nouă experienţă pentru utilizator şi diverse moduri pentru performanţă
  » Utilizare îmbunătăţită a caracteristicii Notificare şi a butonului Setări rapide
  » Utilizare îmbunătăţită a funcţiei Ferestre multiple
  » Îmbunătăţire a meniului de setări şi a caracteristicii AOD, adăugarea caracteristicii Samsung Pass
  » Eficientizarea spaţiului pentru instalarea aplicaţiilor descărcate, îmbunătăţirea vitezei pentru actualizarea sistemului şi instalarea aplicaţiilor

  * Dacă utilizaţi Gear IconX, înainte de actualizare la sistemul de operare Nougat, asiguraţi-vă că aţi actualizat la cea mai recentă versiune.
  * Este posibil ca unele aplicaţii care nu au fost optimizate pentru Android Nougat să nu funcţioneze corect după actualizare. În acest caz, actualizaţi aplicaţia la cea mai recentă versiune din Galaxy Apps sau din Magazinul Play.
  * Funcţionalitatea anumitor caracteristici poate diferi după actualizare. Este posibil ca unele aplicaţii să nu funcţioneze normal.
  * Erorile din timpul actualizării pot provoca pierderea datelor. Înainte de actualizare, faceţi un backup tuturor datelor importante.

  Atenţie! Dispozitivul va reporni după ce actualizarea a fost instalată.

  În cazul Samsung Galaxy S7 Edge pe care îl deţin, actualizarea a durat aproximativ 30 de minute şi nu am întâmpinat niciun fel de probleme pe durata upgrade-ului. În perioada următoare, am observat că sunt o serie de aplicaţii în smartphone care nu au fost actualizate pentru Android Nougat, motiv pentru care va trebui să mă ocup de acest lucru.

  Noua experienţă Android 7.0 Nougat este mult mai elegantă şi mai finisată comparativ cu Marshmallow şi mă duce într-o mică, mare, măsură cu gândul la sistemul de operare pe care îl folosesc telefoanele Huawei, dar şi la sistemul iOS.

  Vă voi ţine la curent cu avantajele şi dezavantajele Android 7.0 Nougat pe Samsung Galaxy S7 Edge, iar dacă doriţi să discutăm mai multe pe marginea acestui subiect, puteţi să ne scrieţi în secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.