More

  Google oferă cel puţin 880 de milioane de dolari pe display-urile OLED de la LG

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google s-a oferit să investească cel puţin 880 de milioane de dolari în display-urile OLED produse de LG Display Co Ltd, informează Electronic Times, citat de Reuters, luni.

  Informaţia este oferită pe surse, iar lucrarea spune că Google s-a oferit să investească această sumă de bani pentru a-şi asigura o rezervă stabilă de display-uri OLED pentru următoarele smartphone-uri Pixel. Samsung Electronics Co Ltd foloseşte deja acest tip de display-uri care se îndoaie, în vreme ce Apple Inc este aşteptată să înceapă să le folosească, cel puţin în cazul unora dintre următoarele sale modele de iPhone.

  LG Display se pare că a refuzat să comenteze informaţia, în vreme ce Google nu a putut încă să fie contactată pentru un răspuns. Această afacere între LG şi Google va permite gigantului online să îşi asigure stocul de display-uri OLED pentru următoarele smartphon-uri flagship, spune ETNews.

  Potrivit altor informaţii neoficiale, se pare că LG Display analizează oferta Google în această perioadă şi rămâne de văzut dacă suma de 800 de milioane de dolari este suficientă pentru ca LG să construiască o linie suplimentară pentru producţia de display-uri flexibile.

  Potrivit rapoartelor, Google nu a oferit specificaţii de tehnologie pentru display-uri. Pentru moment, se pare că LG Display furnizează doar display-uri OLED flexibile mici pentru Apple Watch şi linia de smartwatch-uri LG Electronics, iar în prezent nu are capacitatea să producă unităţi pentru smartphone-uri.

  Display-urile flexibile OLED sunt aşteptate să fie disponibile pe mai multe modele de smartphone-uri începând cu anul viitor. Doar Apple se pare că a comandat 70 de milioane de unităţi de astfel de display-uri de la Samsung Electronics pentru a le folosi pe următorul iPhone.

  Noile Galaxy S8 şi S8 Plus de la Samsung au display-uri OLED flexibile, iar următorul Galaxy Note 8 va avea se pare acelaşi display.

  Foto: Getty Images

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.