More

  Windows 10 Creators se instalează prin comenzi vocale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii Windows 10 mai au de aşteptat doar o zi până când va fi lansat oficial update-ul Windows 10 Creators. Ceea ce nu ştiau aceştia până acum este că printre toate funcţiile noi pe care le va primi sistemul de operare se numără şi comanda vocală.

  Se pare că, o dată cu Windows 10 Creators Update, utilizatorii vor avea posibilitatea să instaleze windows-ul folosind comenzile vocale prin asistentul virtual Cortana. Microsoft doreşte să ducă la un alt nivel asistentul de realitate virtuală Cortana şi îl integrează în procesul de instalare a sistemului de operare.

  La prima instalare a update-ului Windows 10 Creators, se pare că utilizatorii vor avea posibilitatea să configureze o parte din sistem folosind comenzile vocale. Mai exact, utilizatorii pot solicita Cortana să se conecteze la o reţea Wi-Fi, pot defini opţiuni de securitate implicite sau se pot autentifica folosind contul Microsoft.

  Dacă nu sunteţi fanii comenzilor vocale şi asistenţilor virtuali şi încă nu v-aţi obişnuit cu noile tendinţe, puteţi parcurge toţi paşii de mai sus folosind clasicul mouse şi tastatura.

  Aşa cum era de aşteptat, comenzile vocale lansate asistentului virtual Cortana sunt limitate şi nu toţi paşii necesari procesului de configurare pot fi realizaţi prin această metodă. Cu alte cuvinte, când vine vorba de introducerea parolei, va trebui să folosiţi tot o tastatură, întrucât comenzile vocale implică un risc de securitate.

  Windows 10 Creator va fi disponibil pentru utilizatorii Windows 10 începând de marţi, 11 aprilie, iar pentru mai multe detalii vă invităm să rămâneţi cu ochii pe Noobz.ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.