More

  Cum deblochezi LG G2/G3/G4 fără parolă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deţii un smartphone LG G2, G3 sau G4 şi ai uitat parola prin care trebuie să îl deblochezi? Aşa cum bine ştim, ecranul de blocare este prima măsură de securitate pentru dispozitivele Android. În plus, există o mulţime de modalităţi prin care poţi bloca un telefon Android, dar există şanse să uiţi parola, iar dacă ai un dispozitiv LG, există modalităţi prin care poţi debloca telefonul mobil fără să fie necesară o parolă.

  Pentru a debloca telefonul tău LG fără parolă, fie că vorbim de LG G2, G3 sau G4, iată care sunt cele 5 metode pe care le poţi utiliza:

  Prima metodă: Deblochează LG G2/G3/G4 folosind Android Lock Screen Removal

  Dr.fone toolkit – Android Lock Screen Removal oferă suport pentru deblocarea telefoanelor LG, fără să existe riscul pierderii datelor. Tot ce trebuie să faci este să conectezi telefonul şi să dai click pe câteva butoane. Acest kit oferă o experienţă de utilizare prietenoasă pentru cei care deţin cunoştinţele de bază şi uită parola prin care deblochează telefonul sau achiziţionează un telefon Android second hand care este blocat de proprietarul anterior.

  Dr.fone toolkit – Android Lock Screen Removal se bazează pe 4 principii:

  » Poate îndepărta 4 tipuri de blocare a ecranului: model, PIN, parolă şi amprentă
  » Îndepărtează doar ecranul blocat, nu se pierd datele personale
  » Nu sunt necesare cunoştinţe de tehnologie, oricine poate face asta
  » Funcţionează inclusiv pentru Samsung Galaxy S/Note/Tab şi LG G2, G3, G4, iar lista nu se limitează aici.

  Dr.fone toolkit – Android Lock Screen Removal este disponibil pe Windows şi îl poţi încerca şi cumpăra chiar acum.

  Cum deblochezi telefoanele LG cu Android Lock Screen Removal

  Pasul 1. Descarcă şi instalează kit-ul de utilizare dr.fone pe computerul personal. După ce deschizi aplicaţia, dă click pe Lock Screen Removal din meniul afişat.


  Pasul 2. Conectează telefonul LG la calculator folosind un cablu USB, apoi apasă click pe Start.


  Pasul 3. Selectează informaţiile corecte pentru modelul tău de telefon LG.


  Pasul 4. Urmează instrucţiunile din program pentru a intra în Download Mode:

  – Deconectează telefonul tău LG şi închide-l
  – Apasă butonul de mărire volum. În timpul în care ţii apăsat butonul de volum, introdu cablul USB
  – Apasă în continuare pe butonul de volum până când apare Download Mode

  Pasul 5.  După ce telefonul intră în Download Mode cu succes, programul va încerca să potrivească modelul telefonului automat. Atunci apasă pur şi simplu pe Remove din program, iar ecranul blocat de pe telefonul tău va fi îndepărtat.

  Telefonul tău îşi va da restart şi va reveni la normal fără ecram blocat care să solicite parolă, model sau amprentă.

  A doua metodă: Deblochează LG G2/G3/G4 cu un PIN de Backup

  LG G2/G3/G4 pot fi deblocate inclusiv atunci când uiţi parola de deblocare. PIN-ul de Backup poate fi utilizat pentru a debloca dispozitivul LG cu uşurinţă. PIN-ul de Backup este acelaşi PIN pe care l-ai setat în setările de blocare a ecranului în timpul în care stabileai ecranul de blocare al telefonului. Aşadar, chiar dacă ai uitat modelul de deblocare sau parola a LG G2/G3/G4, dar îţi aminteşti PIN-ul de Backup al telefonului, poţi debloca cu uşurinţă telefonul.

  Ce trebuie să faci pentru a debloca telefonul LG fără parolă, folosind doar PIN-ul de Backup:

  Pasul 1. Să spunem că ai uitat modelul de deblocare al telefonului şi nici nu îţi mai aminteşti care era parola prin care puteai debloca telefonul. Încearcă să introduci modelul greşit de 5 ori. După ce ai introdus de 5 ori modelul greşit, ţi se va spune să aştepţi 30 de secunde. În partea de jos a ecranului vei găsi o opţiune care spune „Forgot Pattern”, la fel ca în imaginea de mai jos. Dă click pe „Forgot Pattern”.


  Pasul 2. Dând click pe „Forgot Pattern” va apărea un câmp în care vei putea introduce PIN-ul de Backup.


  Pasul 3. Introdu PIN-ul de Backup şi vei putea intra fără probleme în telefon. Întregul proces nu ar trebui să presupună mai mult de câteva secunde.

  A treia metodă: Deblochează LG G2/G3/G4 folosind contul Google

  Dacă nu îţi mai aduci aminte parola sau modelul de deblocare a telefonului tău LG G2/G3/G4, poţi debloca cu uşurinţă dispozitivul folosind contul Google. Telefoanele Android sunt configurate cu contul Google, iar astfel acestea pot fi deblocate chiar şi dacă ai uitat parola sau modelul prin folosirea detaliilor din contul Google.

  Pasul 1. În primul rând, dacă ai setat o parolă sau un model pentru a bloca dispozitivul LG şi nu ţi le mai aminteşti, PIN-ul de Backup îţi poate fi de folos. Introdu de 5 ori modelul greşit şi apoi apasă de „Forgot Pattern”.
  Pasul 2. Va apărea un câmp în care va trebui să introduci datele contului Google, ca de altfel şi codul PIN de Backup. Introdu datele contului Google, iar telefonul se va debloca de îndată ce dai „Sign in”.

  A 4-a metodă: Deblochează LG G2/G3/G4 cu Android Device Manager

  Această metodă funcţionează în cazul dispozitivelor care au activat Android Device Manager:

  Pasul 1. Foloseşte un computer sau orice alt dispozitiv mobil care este conectat la internet pentru a vizita google.com/android/devicemanager.
  Pasul 2. Foloseşte detaliile contului Google care au fost utilizate pentru configurarea ecranului de blocare a dispozitivul.
  Pasul 3. În Android Device Manager vei găsi toate dispozitivele configurate cu acelaşi cont Google listat. Selectează dispozitivul care vrei să fie deblocat.


  Pasul 4. Apasă pe „Lock” din cele trei opţiuni care îţi apar pe ecran, iar următorul ecran care va apărea când dai click pe opţiunea „Lock” va fi cu o serie de câmpuri pe care vei fi nevoit să le completezi, precum o parolă nouă, mesajul de recuperare şi numărul de telefon. Introdu de două ori parola temporară şi confirmă. La final apasă din nou pe „Lock” şi parola telefonului va fi resetată.


  Pasul 5. După ce va fi resetată parola, vei fi nevoit să confirmi din nou. Mai exact, va apărea un nou câmp când vei dori să deblochezi telefonul în care va trebui să introduci noua parolă temporară.

  A 5-a metodă: Deblochează LG G2/G3/G4 prin recuperare personalizată

  Această metodă poate fi utilizată doar dacă eşti un utilizator avansat şi eşti familiarizat cu termeni precum rooting şi recovery. Acest proces presupune să ai un card SD în telefon pentru a transfera documentele zip care vor rula în acest proces de deblocare.

  Pasul 1. Descarcă „Pattern Password Disable” în format zip pe computerul personal. După aceasta, păstrează documentul pe cardul SD pentru a-l introduce în telefon. Introdu cardul SD în telefon.
  Pasul 2. Fă reboot la telefon pentru recovery şi foloseşte documentul ZIP de pe cardul SD.
  Pasul 3. Fă reboot la dispozitivul LG. Vei observa că telefonul va reporni fără să fie necesar un ecran de blocare. Chiar dacă apare un ecran pentru parolă sau model, dă click aleatoriu pe ecran şi vei debloca telefonul LG.

  Acestea sunt doar câteva dintre metodele de deblocare a LG G2/G3/G4. Poţi alege oricare dintre acestea, în funcţie de ce crezi că este mai potrivit pentru tine.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here