More

  LG: Un număr mare de clienţi vor să investească în display-uri OLED

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ieri am aflat că Google ar fi dispusă să investească o sumă mare de bani în display-urile OLED de la LG. Totuşi, se pare că producătorul de smartphone-uri nu a confirmat oficial deschiderea gigantului online pentru investiţie.

  Google ar dori se pare să investească aproximativ 880 de milioane de dolari în operaţiunile de producţie de display-uri OLED de la LG. În schimb, Google ar primi acces preferenţial la producţia de display-uri pentru smartphone-uri, probabil pentru următoarea generaţie de dispozitive mobile Pixel.

  „Nu s-a decis nimic încă legat de acest subiect. Este adevărat că un număr mare de clienţi manifestă interes pentru display-urile OLED o dată cu expansiunea recentă a pieţei”, spune LG într-un comunicat.

  Deşi LG nu a confirmat interesul Google de a investi în display-urile OLED produse de companie, se pare că mai multe rapoarte sugerează că Google ar putea ajunge să facă acest lucru.

  Surse au declarat publicaţiei Investor că Google şi LG sunt în discuţii cu privire la o astfel de investiţie de doi ani de zile, dar Google a „devenit mai flexibil recent pentru a grăbi producţia de display-uri.” Potrivit ETNews, Google nu doreşte să capete o bucată din LG sau pur şi simplu să asigure producţia. Acea investiţie de 880 de milioane de dolari ar putea reprezenta un efort pentru a dezvolta o relaţie strategică cu LG.

  Nu este pentru prima dată când se zvoneşte că Google are de gând să investească în LG. În iulie 2015, se zvonea că LG a primit o investiţie de 2.2 miliarde de dolari de la Google.

  Vă ţinem la curent cu informaţiile şi rămâne să vedem dacă Google va investi într-adevăr în divizia de display-uri OLED de la LG.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.