More

  Afirmaţie neinspirată a CEO-ului Huawei: „Nu văd rostul smartwatch-urilor”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În cadrul Moble World Congress 2017, Huawei a introdus nu doar noile smartphone-uri flagship Huawei P10, ci şi un nou smartwatch. Totuşi, producătorul chinez nu s-a concentrat pe dispozitivul wearable, motiv pentru care nici nu aţi aflat mare lucru despre acesta până acum.

  Acest lucru s-a întâmplat în mare parte şi pentru că nu s-a oferit încă acces la smartwatch-uri pentru presă. În plus, potrivit jurnaliştilor Forbes care s-au aflat la Summit-ul Analiştilor Huawei 2017 din Shenzhen, CEO-ul Huawei, Eric Xu, nu s-a arătat nici el prea interesat de ceea ce reprezintă smartwatch-urile.

  Răspunzând unui analist care s-a întrebat dacă smartphone-urile mor pentru că „în viitor vom avea tehnologie wearable pe tricourile şi ochelarii noştri”, Xu a răspuns: „Nu sunt un bărbat care poartă ceasuri şi nu am fost niciodată prea optimist cu privire la această piaţă. De fapt, nu mi-am dat niciodată seama de ce avem nevoie să purtăm smartwatch-uri când tot ce avem nevoie se află pe telefoanele noastre.”

  Desigur, am putea considera că acesta este un răspuns cât se poate de sincer din partea CEO-ului Huawei, dar să fim sinceri, se pare că acesta nu a făcut decât să minimizeze importanţa unui produs pe care compania pe care o reprezintă îl comercializează. Poate că acesta este unul dintre motivele pentru care Huawei îşi schimbă atât de des CEO-ul.

  Ce părere aveţi despre afirmaţia CEO-ului Huawei? Vă determină vreoun moment să oferiţi mai puţină încredere dispozitivelor wearable pe care compania chineză le comercializează?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.