More

  Unii clienţi Samsung Galaxy S8 reclamă dungi roşiatice pe display

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Recent, o parte dintre utilizatorii de Samsung Galaxy S8 care şi-au primit smartphone-urile în Coreea de Sud spun că display-urile acestora prezintă o nuanţă roşiatică în părţile de sus şi de jos ale dispozitivului.

  Totuşi, Samsung răspunde neoficial şi spune că problema poate fi rezolvată simplu şi rapid din setările telefonului. Potrivit mai multor postări online, unele Galaxy S8 şi S8 Plus prezintă urme roşii în jurul ecranului.

  Se pare că, acest lucru se întâmplă aleatoriu şi nu are de-a face cu modelul sau configuraţia telefonului. Aşa cum se poate observa din fotografia de mai sus, cu luminozitatea setată la maximum, se poate observa o diferenţă clară între cele trei dispozitive Galaxy S8 Plus.

  Potrivit unui reprezentant Samsung care a preferat să rămână anonim, este posibil ca gigantul sud-coreean să nu fi avut timp să stabilească corepunzător balanţa de culoare, iar asta din cauza cererii mult prea mari din partea utilizatorilor.

  Poţi apela *#15987# pentru a stabili singur balanţa de culoare. În schimb, dacă faci parte din categoria persoanelor care au achiziţionat un S8 care prezintă urme de roşu mult prea pronunţate, în special în partea de sus sau în cea de jos a display-ului, ori în ambele, recomandat este să apelezi la unul dintre service-urile partenere Samsung.

  De asemenea, poţi apela *#7353# şi poţi alege testul TSP Dot Mode să vezi dacă smartphone-ul suferă de modificare a culorii roşii. Tu ai primit noul Samsung Galaxy S8? Dispozitivul tău este afectat de această problemă? Poţi să ne scrii în secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.