More

  Google ar putea introduce propria funcţie ad-blocking în Chrome

  Pentru a împiedica creşterea aplicaţiilor ad-blocking ale terţilor, Google se pare că plănuieşte să lanseze o funcţie proprie de ad-blocking pentru browser-ul Chrome.

  Potrivit Wall Street Journal, Google ar putea lucra la propria funcţie ad-blocking, care ar putea fi activată în mod implicit atât pe versiunea de mobil, cât şi pe desktop, pentru propriul browser web Chrome.

  Surse pretind că această funcţie ar putea fi anunţată oficial în câteva săptămâni, dar există, de asemenea, posibilitatea ca Google să nu ducă la bun sfârşit planul. De fapt, tot ce doreşte gigantul online să facă este să ofere o experienţă de utilizare mai bună şi să pună capăt creşterii aplicaţiilor ad-blocking ale terţilor.

  Aceasta ar putea fi o mişcare defensivă din partea Google, de vreme ce veniturile companiei depind de reclamele online. Se discută despre faptul că dacă Google va introduce această funcţie de ad-blocking în Chrome, ar putea să se concentreze mai mult pe reclamele necorespunzătoare care violează recent lansata listă de standarde pentru reclame.

  Pentru moment, Google a refuzat să comenteze acest zvon, iar cel mai probabil mai multe informaţii vom afla în perioada ce urmează. Până atunci, spuneţi-ne ce părere aveţi despre o eventuală adoptare a propriului sistem ad-blocking de către Google?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here