More

  Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus: 7 probleme şi cum le rezolvi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a lansat la începutul acestui an două smartphone-uri flagship care au ridicat ştacheta pentru competiţie. Totuşi, Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus sunt departe de a fi perfecte, iar utilizatorii deja au început să semnaleze o serie de probleme.

  Din fericire, pentru unele dintre acestea Samsung deja a venit cu o soluţie. Iată 7 probleme ale Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus şi cum le rezolvi. Dar şi alte probleme pe care utilizatorii le-au semnalat în ultima vreme şi pentru care încă nu există soluţii.

  Samsung Galaxy S8 şi S8 plus: Nuanţa de roşu pe display

  Mai mulţi utilizatori Galaxy S8 şi S8 Plus au semnalat această problemă pe care o descriu fie prin „display roşiatic”. Fie prin „dungi roşii pe display” sau „display roşu”. Samsung nu a bătut pasul pe loc şi a ieşit repede cu o soluţie pentru această problemă a display-ului. Gigantul rulează deja un update al sistemului de operare, menit să scape utilizatorii de neplăcerea display-ului roşu.

  Până atunci, poţi intra, de asemenea, în setările display-ului pentru a stabili balanţa de culoare manual. Deşi au existat o serie de rapoarte în contradictoriu, Samsung susţine că totul se va rezolva cu un update. Până la urmă a fost o de software, nu hardware.

  Device Quality Agent arată în mod constant un mesaj de eroare, fără motiv

  Este vorba despre încă o problemă pe care Samsung a recunoscut-o. Un update de software este din nou disponibil pentru a te ajuta să rezolvi problema. Dacă nu ai primit încă update-ul, poţi închide forţat aplicaţia DQA sau te poţi deconecta de la Wi-Fi.

  Funcţia auto-rotate nu funcţionează?

  Nu au existat foarte multe plângeri cu privire la această neplăcere. Dar dacă totuşi a fost semnalată, atunci este indicat să vorbim şi despre modul în care aceasta poate fi rezolvată.

  Se pare că, problema apare din cauta unor aplicaţii instalete în telefon. Trebuie să faci un boot al dispozitivului în Safe Mode. Dacă neplăcerea persistă, atunci trebuie de dezinstalezi aplicaţiile una câte una până îţi dai seama care este vinovată pentru faptul că auto-rotate nu funcţionează. Desigur, poţi descărca şi aplicaţii precum Rotation Control din Google Play Store. Care îţi vor permite să schimbi manual imaginile în modul landscape.

  Google Launcher nu funcţionează

  Poţi apela negreşit la Nova în loc de Google. S-ar părea că problema are de-a face cu Folderul Secure. Va trebui să dezinstalezi aplicaţia pentru a putea utiliza Google Launcher. Ceea ce ar putea fi neplăcut dacă este vorba despre o funcţie pe care o utilizezi şi de care ai nevoie.

  Push notifications întârziate

  Unii utilizatori spun că notificările nu ajung instantaneu, aşa cum s-ar fi aşteptat, ci de multe ori întârzie prea mult timp. Asta are de-a face cu funcţiile de economisire a bateriei pe care Samsung le-a implementat o dată cu Android 7.0 Nougat. Intră în Settings » Apps şi selectează Special Acces în partea din dreapta sus a meniului. Apoi mergi la Optimize Battery Usage. În partea de jos a meniului mergi la Change To şi personalizează sistemul de notificări.

  Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus: Probleme de conectivitate

  Aceste probleme sunt prezente şi la Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge. Se pare că, în cazul Galaxy S8 şi S8 Plus cazurile semnalate sunt numai în piaţa mamă, Coreea de Sud. Aici, Samsung va veni se pare cu un update de software prin care va rezolva şi Wi-Fi-ul şi Bluetooth-ul.

  Pentru a rezolva temporar problemele legate de conectivitatea wireless, închide telefonul şi lasă-l aşa cel puţin 10 secunde. Apoi deschide-l şi reîncearcă să-l conectezi la reţea. Mergi la Settings » Power saving şi asigură-te că această opţiune este dezactivată. Foloseşte Wi-Fi Analyzer pentru a verifica cât de aglomerată este reţeaua şi dacă ai o alternativă mai bună.

  Şterge conexiunea Wi-Fi şi restabileşte-o. Mergi la Settings » Wi-Fi şi stabileşte conexiunea pe care o doreşti uitată („Forget”). Re-introdu detaliile şi re-conectează telefonul la wireless. Asigură-te că sistemul de operare este actualizat la zi.

  În cazul conectivităţii Bluetooth, fă un reset al conexiunilor şi asigură-te că ai respectat toţi paşii în procesul de conectare. Mergi la Settings » Bluetooth şi asigură-te că nu trebuie să schimbi nimic. Mergi din nou la Settings » Bluetooth şi şterge tot, după care reia procesul de conectare.

  Se pare că, mai sunt câteva probleme ale telefoanelor Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus. Precum faptul că Bixby nu funcţionează, dispozitivele se repornesc din senin sau încărcarea wireless nu funcţionează. Toate acestea se pare că necesită un update software, pe care Samsung îl pregăteşte.

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.