More

  Review: Mio Spirit 7670 LM, asistentul tău la drum lung în fiecare zi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  S-a dat startul concediilor o dată cu weekend-ul de 1 mai, iar de acum News Feed-urile Instagram şi Facebook vor fi inundate cu fotografii din diferite colţuri ale României şi ale lumii. Ştim că, atunci când vine vorba de vacanţe, unii aleg să călătorească cu autocarul, cu avionul sau în ultimă instanţă cu maşina personală, pentru a vizita în voie diferite atracţii turistice şi pentru a avea un program relaxat.

  Pentru cei din urmă, m-am gândit că ar fi indicat să vorbesc despre experienţa mea cu sistemul de navigaţie MIO Spirit 7670 LM, un asistent ideal pentru drum lung în fiecare zi. Maşina personală nu beneficiază de un sistem de navigaţie, iar singurele modalităţi pe care le avem disponibile când plecăm în vacanţă este să utilizăm Google Maps, Waze sau oricare altă aplicaţie de călătorie (atunci când avem date mobile naţionale şi internaţionale nelimitate) sau o altă opţiune este să utilizăm un sistem de navigaţie performant, care să ne ajute să menţinem în permanenţă traiectoria corectă.

  După ce am testat MIO Spirit 7670 LM în Barcelona, Spania, cu ocazia Mobile World Congress 2017 şi am constatat că dispozitivul este cât se poate de fidel şi mă pot baza pe el în orice moment, am spus că ar fi interesant să vedem ce poate face şi pe străzile din România.

  Sistemul de navigaţie Spirit 7670 LM vine cu o mulţime de funcţii practice şi are ceva ce pe fiecare dintre noi ar trebui să ne facă fericiţi, o opţiune de actualizare pe viaţă a hărţilor, astfel încât să nu fie nevoie să ne facem vreodată griji cu privire la modificarea planurilor de drumuri şi a hărţilor. Pentru a fi în permanenţă la curent cu actualizările de hărţi disponibile, este necesară instalarea MioMore prin conectarea navigaţiei la calculator.

  Dacă aţi călătorit în ţară de Paşte, cu siguranţă ştiţi cum au arătat drumurile indiferent de zonele în care v-aţi aflat. Spre exemplu, drumul către Moldova dinspre Bucureşti aproape că a îngheţat la Râmnicu Sărat din cauza unor lucrări în centrul oraşului. Pentru că sistemul de navigaţie ne-a calculat cea mai bună rută în fiecare moment al zilei, nu am fost nevoiţi să stăm zeci de minute bară la bară pe anumite porţiuni de drum.

  Din fericire, nu am întâmpinat decât mici blocaje în trafic şi întârzieri în acea perioadă, iar asta mai degrabă din cauza lipsei de experienţă în trafic a unor şoferi.

  Încă o funcţie extrem de utilă, pe care o găsim instalată pe toate maşinile lansate nou pe piaţă, este asistenţa pe bandă, pe care sistemul de navigaţie MIO Spirit 7670 LM o oferă. Aşadar, nu mai trebuie să vă faceţi griji că nu aţi intrat sau ieşit la timp pe/de pe autostradă sau nu aţi executat corect un viraj. Dacă ai o locaţie preferată, poţi să o salvezi într-un folder „Near Me”. Aici poţi stoca numeroase puncte de interes, astfel încât atunci când vrei să te îndrepţi către ele, să le accesezi rapid din sistemul de navigaţie.

  Pentru cei care uită destul de des unde au parcat maşina, dispozitivul MIO Spirit 7670 LM vine cu funcţia inteligentă „Caută maşina mea”. Pentru a o utiliza, trebuie să luaţi cu voi dispozitivul, iar acesta vă va ajuta să găsiţi maşina.

  Dispozitivul de navigaţie este extrem de util şi îţi poate veni în ajutor în acele momente în care internetul te lasă baltă sau a cedat bateria smartphone-ului. Chiar dacă de multe ori telefonul mobil are mai multe funcţii şi poate fi îndrumătorul tău în călătorii, ştim foarte bine că există momente în care acesta trebuie folosit pentru funcţiile sale de bază, moment în care aplicaţiile de călătore mai pot rula pe fundal doar când vorbim de smartphone-uri performante.

  Raportul calitate-preţ pentru MIO Spirit 7670 LM este unul destul de bun, dar atunci când alegeţi să îl achiziţionaţi, indicat este să faceţi o analiză a pieţei, pentru că unii retaileri au tarife mult mai bune decât ceilalţi.

  Preţul sistemului de navigaţie MIO Spirit 7670 LM este de 773,99 lei la eMAG, dar poate fi achiziţionat şi de la alţi parteneri MIO din România.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.